Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ''ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ''!!!


ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ''ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ'' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ''ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ'' ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΤΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΑ ΝΕΑ'' ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΗΜΑ......!!

                          ''ΠΑΣΟΚΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΕΟΣ
                           ΜΕ ΓΚΡΙΖΟ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΩΡΑΙΟΣ!
                           ΣΟΥ ΘΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ....
                          ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΩΣΣΑ!

                           ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ
                           ΚΑΙ  ΣΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.
                           ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ,
                           ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?


rnzxdslz
Ερώτηση προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, κατέθεσε ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑΣταύρος Κοντονής σχετικά με την επαναδρομολόγηση του «Νήσος Κεφαλονιά».
Ο κ. Κοντονής χαρακτηρίζει παράνομη και αδιαφανή την επαναδρομολόγηση του πλοίου και κατηγορεί τις υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας ότι παράνομα και άτυπα είχαν υποσχεθεί στην Κοινοπραξία Πλοίων Ζακύνθου -Κεφαλληνίας ότι δεν θα δρομολογηθεί αποδρομολογημένο πλοίο υπό οιοσδήποτε προϋποθέσεις ή πλοιοκτησία κατά τηνεπερχόμενη θερινή περίοδο.
Με λίγα λόγια ο κ. Κοντονής κατηγορεί τον υπουργό και τις υπηρεσίες του υπουργείου ότι από την μία έταζαν στην Κοινοπραξία πως θα είναι η μόνη στις γραμμές της Κεφαλονιάς το καλοκαίρι ώστε αυτή να αναλάβει όλα τα χειμερινά δρομολόγια και από την άλλη έδωσε άδεια στο «Νήσος Κεφαλονιά» για να ξεκινήσει τα δρομολόγια το Πάσχα.
Ο κ. Κοντονής μάλιστα, προχωράει ακόμη περισσότερα και αναφέρεται στην αναβολή που είχε πάρει η απόφαση δρομολόγησης από το Σ.Α.Σ. (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) πριν μεσολαβήσει ο υπουργός, ενώ κατηγορεί την Kefalonian Lines ότι δεν είχε υποβάλει τα αναγκαία δικαιολογητικά (πιστοποιητικό ασφαλείας, βεβαίωση καταγραφής «Η.Σ.Κ.Θ.Ε.Ε.Α.», βεβαίωση ασφαλιστικής κάλυψης και βεβαίωση ΝΑΤ).
Για όλα αυτά βέβαια που αναφέρει ο κ. Κοντονής δεν παρουσιάζει κανένα στοιχείο αλλά οι κατηγορίες του στηρίζονται, όπως φαίνεται και στο κείμενο της ερώτησης, σε φήμες και «πληροφορίες».
Πάντως περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του υπουργού.
image
image

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια :