Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ Κ.Τ.Λ.» ΕΚΛΕΒΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!

lathrometanastes_upatia_klephtes.preview
Έναν… πρωτότυπο τρόπο είχαν βρει δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από το Μαρόκο (απ’ όλα έχει ο μπαξές…), ένας 26χρονος και μια 28χρονη, για να κλέβουν τον κοσμάκη. Εντόπιζαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα την ώρα που τα στάθμευαν οι ιδιοκτήτες τους, κι όταν οι οδηγοί αποβιβάζονταν και επιχειρούσαν να τα ασφαλίσουν με το τηλεχειριστήριο, οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν από απόσταση ηλεκτρονικούς μηχανισμούς (control) με αποτέλεσμα να «μπλοκάρεται» η ενέργεια των οδηγών των οχημάτων και τα αυτοκίνητα να παραμένουν ανασφάλιστα. Στη συνέχεια, όταν απομακρύνονταν οι οδηγοί, οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» ερευνούσαν τα οχήματα και αφαιρούσαν κοσμήματα, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει οκτώ (8) διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατρία (13) τηλεχειριστήρια ( control ) τα οποία μπλοκάρουν και απενεργοποιούν το αυτόματο κλείδωμα των θυρών των αυτοκινήτων, διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κλοπιμαίων (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πορτοφόλια, τσάντες, γυαλιά κ.α.).
Ο 26χρονος δεν ήταν άγνωστος στην αστυνομία, καθώς είχε αποφυλακισθεί, με «περιοριστικούς» όρους προ εξαμήνου περίπου, χωρίς βεβαίως η κυβέρνηση της «ευνομίας παντού» να τον στείλει «πακέτο» στη χώρα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :