Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αγαπητέ Αναρχικέ,



   Πάει καιρός που θέλω να σου γράψω κι επιτέλους έφτασε η ώρα. Η ώρα που το Έθνος εισέρχεται εις μία ιδιαίτερη αλληλουχία καταστάσεων, παρασκηνιακών διεργασιών και πιθανώς, λέω πιθανώς, κομβικών αλλαγών. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σου πω δύο λογάκια, που αν είσαι δημοκράτης όπως λες, τουλάχιστον θα κάτσεις να τα διαβάσεις και μετά απέρριψέ τα. Δικαίωμα σου είναι. Δημοκρατία δεν λες ότι έχουμε?
Λες ότι είσαι επαναστάτης. Αλήθεια, θεωρείς επανάσταση να υποστηρίζεις με λόγια και με πράξεις την πολιτική των ΗΠΑ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων γενικότερα. Τι εννοώ?
Μιλάς για κατάργηση των Εθνών, ότι ακριβώς επιδιώκει η Ν.Τ.Π…
Μιλάς για κατάργηση των συνόρων, ότι ακριβώς επιδιώκει η Ν.Τ.Π…
Διαδηλώνεις υπέρ των Πακιστανών, Αλβανών, Τούρκων. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, λες.
Με κατακρίνεις όταν διαδηλώνω για τους Κύπριους, Πόντιους, Μικρασιάτες, Βορειοηπειρώτες. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι?
Άρα, κάνεις φυλετικές διακρίσεις…. Ουπς, τι έχουμε εδώ? Εσύ είσαι που λες εμένα ρατσιστή?
Λες «Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας», «Οι Αλβανοί είναι αδέλφια μας», «Οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες». Αν είναι έτσι, σου εύχομαι όταν έλθει η ώρα, Τούρκος να σφάξει τους γονείς σου, Αλβανός τα παιδιά σου και Σκοπιανός να σου πάρει το σπιτάκι σου που το έχεις κάπου εκεί… στη Θεσσαλονίκη. Να σε δω τότε, τι θα λες?
Λες ότι είσαι επαναστάτης, αλλά συμμαχείς με τα «καλά» Πασόκια απέναντι στην «κακιά» Χ.Α..
Λες ότι είσαι δημοκράτης, αλλά λογοκρίνεις κάθε τι που σου χαλάει τη σούμα.
Λες ότι είσαι δημοκράτης αλλά έχεις λυσσάξει να ρήξεις κάθε ελληνόψυχο προφίλ και κάθε ελληνόψυχη σελίδα.
Λες ότι είσαι επαναστάτης, αλλά πιστεύεις ότι σου λένε τα πουλημένα ΜΜΕ. Συνεχίζεις και τους ακούς.
Αλλά όχι μόνο αυτό, διαδίδεις συνειδητά τα ψεύδη τους.
Εν ολίγοις, λες ότι είσαι επαναστάτης, ενώ στην πραγματικότητα είσαι, είτε ηθελημένα είτε άθελά σου, τσιράκι του συστήματος.
Στις διαδηλώσεις, αντί να σπάσεις τη Βουλή, σπας τις περιουσίες των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, βυθίζοντας τους ακόμα περισσότερο στα χρέη.
Καταπίνεις αμάσητη ότι μ@λακία σε κερνάει η κάθε μυστική υπηρεσία μέσω των πλοκαμιών που αυτή έχει… και μετά λες «Μα εγώ έχω κρίση, δεν είμαι πρόβατο»… Μπράβο σου, έχεις αυτογνωσία παιδί μου, θα πας μπροστά… μόνο που μπροστά έχει γκρεμό. Αλλά εσένα σε έχει τυφλώσει η δίψα για «πρόοδο», που να δεις τον γκρεμό? Δίψα για την «πρόοδο» που σε δίδαξαν να υπηρετείς οι «φίλοι σου» οι νεοταξίτες. Την πρόοδο της σάχλας και του τίποτα.
Λοιπόν φίλε μου Αναρχικέ, ήρθε η ώρα να στο πω μπας και ξυπνήσεις.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :