Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΝΕΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



dendias97
Λίγες μόνο ώρες μετά το νέο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα της Συνωμοσίας των Πυρήνων του ΣΥΡΙΖΑ σε επιχείρηση ταχυμεταφορών και από την ύπουλη τρομοκρατική-εμπρηστική επιδρομή αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (ο πλέον αποτυχημένος υπουργός της συγκυβέρνησης), ζώντας στον δικό του κόσμο, έβαλε να παίζει η γνωστή κασέτα για τα… «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής και για τις… ρατσιστικές επιθέσεις!!! Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…
Χθες, λοιπόν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του (που επρόκειτο περί ενός ακόμα παραληρήματος…) στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, επί παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, είπε –μεταξύ των άλλων- και τα εξής… κουφά:
«Έχουμε λοιπόν ανάγκη το πνεύμα ανοχής που κηρύσσει η Ορθοδοξία, όχι το πνεύμα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν κλεψίτυπα σαν “δική τους” Ορθοδοξία. Έχουμε ανάγκη από τον λόγο παρηγορίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και όχι τον λόγο και τις πράξεις πάσης φύσεως ταγμάτων εφόδου, τα οποία επικαλούνται τον μανδύα του Χριστιανού για να κρύψουν το βαθύτατα αποκρουστικό και αντιχριστιανικό πρόσωπό τους. Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να έχει το δυσάρεστο έργο κάποιες φορές να επιβάλλει τον Νόμο, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την υποκαθιστά στο καθήκον της αυτό και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας έναντι συνανθρώπων μας, με κριτήριο το χρώμα του δέρματος, το θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο. Δεν έχουν θέση στην Ορθοδοξία οι πράξεις αυτές. Είναι όλοι τέκνα Θεού».
Πέραν όλων των άλλων, πόσο υποκριτικό είναι κάποιος που δημοσίως έχει δηλώσει φίλος των (αντιχρίστων) μασώνων να μιλά για… Ορθοδοξία! Είναι σαν να δίνει διάλεξη μια ξετσίπωτη πόρνη για τις αρετές της παρθενίας!
(ΥΓ): Αλήθεια, από πού κι ως που ο οποιοσδήποτε υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ μπορεί να εκφωνεί πολιτικές ομιλίες υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων σε αξιωματικούς της Αστυνομίας, ως φτηνός κομματάρχης;

Δεν υπάρχουν σχόλια :