Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑΝ-ΙΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ



ANASTASIADHS
Χαίρονται οι Τουρκαλάδες από την εκλογή του Αναστασιάδη-Αναν-ιάδη στην Κύπρο, και δε φροντίζουν καθόλου να κρύψουν τη χαρά τους. Και βέβαια, τώρα που βρήκαν την ευκαιρία, επιχειρούν να ξαναφέρουν στην επιφάνεια το διαβόητο σχέδιο Ανάν. Έτσι, σχολιάζοντας ο Νταβούτογλου την εκλογή του Αναν-ιάδη, είπε τα εξής: «Υπεύθυνοι για τη μη επίλυση του Κυπριακού δεν είναι η Τουρκία και η ΤΔΒΚ αλλά η ελληνοκυπριακή πλευρά, η οποία το 2004 είπε όχι. Ο Αναστασιάδης είχε κάνει εκστρατεία υπέρ του ”ναι”» στο Σχέδιο Ανάν. Αν συνεχίσει τη στάση του αυτή ανοίγοντας το δρόμο για την ειρήνη, οπωσδήποτε θα βρει ανταπόκριση. Αν η διοίκηση Αναστασιάδη τηρήσει στάση προς αυτή την κατεύθυνση, θα υπάρξει επιτάχυνση στις συνομιλίες».
Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και ο επικεφαλής των «τουρκοκυπρίων» Ντερβίς Έρογλου: «Εάν ο Αναστασιάδης που επιχειρεί να παρουσιάσει εικόνα νέου ηγέτη, προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με βούληση για τη λύση, πιστεύω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε. Από τη στιγμή που θέλω τη συνέχιση των συνομιλιών, μπορώ να πω ότι έχω ελπίδες. Αλλά θα πρέπει να το θέλει και η άλλη πλευρά».
Συμπέρασμα: Όταν χαίρονται οι Τούρκοι, μεγάλα δεινά περιμένουν τον Ελληνισμό της Κύπρου! Ευτυχώς που υπάρχει και το ΕΛΑΜ για να αντισταθεί στην τουρκοποίηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :