Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Χιλιάδες συμπατριώτες μας λιμοκτονούν





Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου η Στατιστική υπηρεσία Κύπρου μέσα από έρευνά της αναφέρει ότι ποσοστό της τάξης του 23,7% του πληθυσμού της Κύπρου βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας δηλαδή 199.000 συμπατριώτες μας.


Η έρευνα αυτή έγινε μεταξύ των ετών 2008 και 2011 πριν καν αρχίσει να γίνεται τόσο αισθητή η οικονομική κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας. Πολύ πριν ακόμα αρχίσουν να εφαρμόζονται κάποιοι από τους όρους που προβλέπονται για υπογραφή του μνημονίου, όπως περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, με κύριο αντίκτυπο προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Δυστυχώς η πολιτική των τελευταίων χρόνων οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια την κοινωνία μας στην εξαθλίωση και αν κρίνουμε και από τις εξαγγελίες τις νέας κυβέρνησης η κατάσταση τείνει να επιδεινωθεί.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βρίσκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα της Κύπρου μέσα από τον Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μέσα από αυτή την εθελοντική προσπάθεια των μελών μας, πολλοί συμπατριώτες μας βρήκαν ένα στήριγμα στις δύσκολες στιγμές που περνούν.
Κλείνοντας, κάνουμε κάλεσμα σε όσους συμπατριώτες μας χρειάζονται στήριξη να απευθυνθούν στο Κίνημά μας. Απευθύνουμε κάλεσμα και σε όσους θέλουν να εφοδιάσουν με προμήθειες τον Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να μπορέσουμε με την σειρά μας να τις διανέμουμε σε άπορους συμπατριώτες μας, αφού η ζήτηση είναι τεράστια. 
Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να προσφέρει, με μια απλή κίνηση, τεράστια βοήθεια σε ένα δυσπραγούντα συμπολίτη μας. Ενωθείτε όλοι Έλληνες, σαν μια γροθιά, με όπλο μας την αλληλεγγύη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96-531920.

Δεν υπάρχουν σχόλια :