Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δράση στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο



Με αφορμή το καλοστημένο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Πατρίδας μας, με θέμα το ΝΑΤΟ και την αίτηση για την  ένταξη της Κύπρου στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη (ΣγΕ), οι συναγωνιστές του Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. Μετώπου φοιτητών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έκαναν διανομή έντυπου υλικού για το εν λόγω θέμα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Σκοπός της δράσης υπήρξε η  ενημέρωση των φοιτητών για τους λόγους για τους οποίους διαφωνούμε, με την ένταξη  της Κύπρου στους συγκεκριμένους οργανισμούς.


Αξίζει να σημειωθεί, πως υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, αρκετοί φοιτητές προσέγγισαν τους συναγωνιστές για να μάθουν λεπτομέρειες και  να ενημερωθούν εκτενέστερα γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Να αναφέρουμε επίσης, ότι εν όψει φοιτητικών εκλογών οι  παρατάξεις του παλαιοκομματικού κατεστημένου θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης και σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο ευαίσθητο ζήτημα.

Εμείς ως Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. Μέτωπο Φοιτητών μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και με γνώμονα το  Εθνικό συμφέρον και το καλό του λαού μας θα συνεχίσουμε άκαμπτοι τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :