Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ – Ο ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!




          
          Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες Κυριακή ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες, πράγμα ύποπτο, καθότι η εκλογική του περιφέρεια είναι η Κέρκυρα, ενώ ακούγεται ότι θα… μετακομίσει στην Αθήνα. Στη Μεσσηνία πάντως δεν πρόκειται να πολιτευθεί. Γιατί, λοιπόν, πάει και ξαναπάει; Ο δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε αρχικά ότι η επίσκεψη Δένδια είναι επίσημη για να κάνει «ταμείο» του τριμήνου, στη συνέχεια υπαναχώρησε και ανακοίνωσε πως η επίσκεψη είναι… ιδιωτική. Διπλά ύποπτο! Τελικά –όπως αποδείχτηκε- η επίσκεψη μόνο ιδιωτική δεν ήταν, καθότι ο Δένδιας συγκάλεσε σύσκεψη φορέων του νομού. Τριπλά ύποπτο! Κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μας ενημέρωσαν ότι ο δήμαρχος -καίτοι νεοδημοκράτης- δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον (φον) Αντωνάκη. Και για να ακριβολογούμε, ο φον του έχει παραγγείλει πως δε θέλει «ούτε να τον βλέπει, ούτε να τον ακούει». Γιατί, λοιπόν, τον επισκέπτεται δύο φορές μέσα σ’ ένα τρίμηνο ο προποτζής; Κι όχι μόνο αυτό. Αλλά ο Δένδιας προανήγγειλε και… νέα επίσκεψή του στην Καλαμάτα μέσα στο 2013:«Ελπίζω ότι κι εκεί θα έχουμε σημαντικά αποτελέσματα – και αν έχετε την καλοσύνη να με φιλοξενήσετε πάλι εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, θα τα ξαναπούμε να δούμε πού έχουμε φτάσει και τότε». Τετραπλά ύποπτο! Αλλά, ας ρίξουμε μια ματιά στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη του Δένδια, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο: «Στη σύσκεψη μετείχαν οι 6 δήμαρχοι του νομού, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς, ο επιθεωρητής Νότιας Ελλάδας αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου υποστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Βασίλης Γεωργακόπουλος και άλλα στελέχη της Διεύθυνσης, καθώς και οι πρόεδροι της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς και της Τ.Ο. Καλαμάτας Κώστας Παπαδάκης».

Τι γύρευαν οι εκπρόσωποι του κόμματος (που ασφαλώς θα είναι άνθρωποι του φον…) σε μια τέτοια σύσκεψη; Προφανώς, όπως προκύπτει κι από τα προηγούμενα, ο κόντες παίζει το δικό του παιχνίδι για την επόμενη μέρα (για να είμαστε ακριβέστεροι, για τη νύχτα των επομένων εκλογών…), ακόμα και μέσα στο σπίτι του φον Αντωνάκη! Όπως φαίνεται, εκεί νομίζει πως έχει βρει «φλέβα χρυσού» στο πρόσωπο του δημάρχου Καλαμάτας, και ο ετοιμόρροπος φον έστειλε τους ανθρώπους του στη σύσκεψη για να του χαλάσουν το παιχνίδι!

(ΥΓ): Δελφίνοι, μη σπρώχνεστε κι άλλοι –υπερατλαντικοί παράγοντες- είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα ηγηθεί του τρίτου κομματιδίου της επόμενης βουλής. Κι όχι ο κάθε «βλαχοδήμαρχος», που λέει κι ο Τσίπρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :