Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Βενιζέλο και την μεγαλομανία του

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Βενιζέλο και την μεγαλομανία του
Η μεγαλομανία και ο πολιτικός ναρκισσισμός του «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου εκδηλώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε διάφορους τομείς. Ο πολιτικάντης αυτός, με ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια ευθύνης για την σημερινή άθλια και τραγική κατάσταση της Χώρας, θέλοντας να δείχνει ότι η συμμετοχή του είναι απαραίτητη παντού, διεύρυνε τώρα το ενδιαφέρον του και προς το Ευρωκοινοβούλιο.
Όπως διαβάζουμε στον Τύπο, ο Βενιζέλος «έστειλε χθες επιστολή προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές –πλην όσων προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή- για να τους ενημερώσει ότι δύναται να υποστηρίζει το έργο τους, μέσω συνεχούς ενημέρωσης, γραπτής ή προφορικής, για εθνικά θέματα ή θέματα ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος, τα οποία συζητούνται στις επιτροπές και στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εξυπηρέτηση των Εθνικών Θεμάτων από τον Βενιζέλο φαντάζει (και είναι) οξύμωρο. Τα πρόσφατα «κατορθώματά» του ως υπουργού εξωτερικών σε Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο δείχνουν το εύρος της ανικανότητάς του. Χαιρόμαστε, όμως, που δεν έκανε τον κόπο να στείλει επιστολές και στους τρεις Ευρωβουλευτές  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η δική του αιτιολογία, βεβαίως, είναι το κόμπλεξ που τον διακατέχει έναντι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο και επισήμως πλέον «του έριξε στ’ αυτιά» στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, περνώντας σε ποσοστό το κομματίδιο, του οποίου προσωρινά προεδρεύει ως νυν αρχικαρεκλάρχης.
Πέρα από τις όποιες τυπικότητες της θεσμικής παρανομίας που σημαίνει η άρνηση του Βενιζέλου, αυτό που αξίζει ουσιαστικά να επισημανθεί είναι ότι δεν είναι δυνατόν οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να δεχθούν «ενημέρωση» και «υποστήριξη» από έναν αποδεδειγμένο εθνομηδενιστή και κοινωνικά ανάλγητο πολιτικάντη, ο οποίος έχει διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του. Η άρνηση οποιασδήποτε επαφής αυτού του πολιτικού παχύδερμου με τους εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ευρωκοινοβούλιο αποτελεί πραγματικό Τίτλο Τιμής γι’ αυτούς.
Ο σύγχρονος πολιτικός επίγονος του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Νενέκου, ο εμπλεκόμενος στα σκάνδαλα των υποβρυχίων και της Λίστας Λαγκάρντ, ο εμπνευστής του οθωμανικού τύπου χαρατσίου, είναι απ’ όλες τις απόψεις τόσο ανίκανος να συνδράμει στην προώθηση των Εθνικών συμφερόντων όσο και ανεπιθύμητος από Εκείνους που πραγματικά Εργάζονται για το καλό του Τόπου στο Ευρωκοινοβούλιο. Άλλο το σκεπτικό του «δημοκράτη» Βενιζέλου κι άλλο αυτό των Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γι’ αυτό και οι δρόμοι μας δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ και πουθενά.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :