Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι πρωτοστάτες της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής καταλύουν τον θεσμό της Δικαιοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική Πολεοδομία, την βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών και τις ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η συγκυβέρνηση αποτελείται από εντολοδόχους διατεταγμένους από συγκεκριμένες οικονομικές δυνάμεις για να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα καταστροφικό για την Πατρίδα. Έχουν περιφρονήσει, καταστρατηγήσει και παραβιάσει βάναυσα τις διατάξεις του Συντάγματος. Το πρόγραμμα της δημοσιονομικής ανασυγκρότησης έχει αποτύχει. Το χρέος ανεβαίνει με ταχύτητα και η συγκυβέρνηση ζητά συνεχώς γονυπετής ένα καινούργιο δάνειο, ενώ δεν έχει ποτέ λογιστικός έλεγχος του χρέους.
Η κυβέρνηση Καρμανλή άφησε ελεύθερους και ασύδοτους τους εργολάβους να φτιάξουν μια ζούγκλα του μπετόν στις μεγάλες μας πόλεις με αποτέλεσμα να εγκαταλειφτούν τα χωριά και να ερημώσουν.

Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε την χθεσινή ομιλία του Κοντονή που υποστήριξε την ανέγερση τζαμιού, δήθεν σεβόμενος τα θρησκευτικά καθήκοντα των μουσουλμάνων. Στην πραγματικότητα, με μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες ώστε να κερδίσει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση νομοθετεί έχοντας πολιτικούς κρατουμένους, βάζοντας στην φυλακή τους βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στις συνταγματικές διατάξεις.
Αναφέρθηκε στην περίπτωση Ψαρρά, του πληρωμένου συκοφάντη, που ισχυρίστηκε ότι διαθέτει το καταστατικό της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν το παρέδωσε στις εφέτες ανακρίτριες. Δήλωσε, μάλιστα, ότι προτίθεται να το καταθέσει στο ακροατήριο εφόσον του ζητηθεί.
Πράξη κατάπτυστη που παρ’ όλα αυτά δεν έτυχε της άμεσης επεμβάσεως των ανακριτριών, κάτι που αποτελεί παράβαση καθήκοντος. Είναι προφανής, για ακόμη μια φορά, η κατάλυση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :