Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Θρίλερ με τους λαθρομετανάστες ανοικτά της Κεφαλονιάς – Αρνούνται κάθε βοήθεια από τις λιμενικές αρχές (ανανεωμένο)

Θρίλερ με τους λαθρομετανάστες ανοικτά της Κεφαλονιάς – Αρνούνται κάθε βοήθεια από τις λιμενικές αρχές (ανανεωμένο)
Ανανεωμένη Ενημέρωση 18.33
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το σκάφος των 65 λαθρομεταναστών που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 17 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς.
Το σκάφος εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου να πλέει ακυβέρνητο σε διεθνή ύδατα, ωστόσο παρά την πρόθεση των αρχών να τους παρέχουν βοήθεια, αυτοί αρνούνται και επιμένουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με προορισμό την Ιταλία.
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για Σύριους λαθρομετανάστες, 65 τον αριθμό, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Στο σημείο βρίσκονται δύο σκάφη του λιμενικού, τα οποία τους παρέχουν νερό και περιμένουν εντολές απο το Υπουργείο.

Αλλωστε, το λιμεναρχείο της Κεφαλονιάς, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την υπόθεση των λαθρομεταναστών.
Γ. Χαλαβαζής
Αρχική Ενημέρωση
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση περισυλλογής λαθρομεταναστών από το Λιμενικό Σώμα Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε σκάφος με περίπου 65 λαθρομετανάστες μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.
Η επιχείρηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ υπάρχει πιθανότητα το σκάφος και οι  λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στο λιμάνι της Αγίας Πελαγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :