Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

mlumlsscib50aa29a50de33Γράφει η Αναστασία Κόνη.
Κατατρεγμένε λαθρομετανάστη! Θέλεις κι εσύ δωρεάν και νόμιμη διαμονή στο Ελλαδιστάν;
Με εντολή – Νέα Διάταξη Σαμαρογκουβέρνου, μπορείς!
Κατέθεσε κι εσύ, μια μήνυση στα Σώματα Ασφαλείας για εξύβριση και ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος σου! Πρότεινε τους μάρτυρές σου για να τύχουν κι αυτοί των ίδιων προνομίων!
Είσαι ανήλικος και η οικογένεια σου δεν έχει άδεια παραμονής;
Επέλεξέ τους ως μάρτυρες και θα λάβουν τώρα το πακέτο all inclusive! 
Η περίφημη αυτή διάταξη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’1453 της 05/06/2014, είχε προταθεί για να περάσει ως νόμος από τον Γρηγοράκο με προσωπική εντολή Βενιζέλου και είχε απορριφθεί από τον τότε γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκο πέρυσι τον Μάρτη! 
Πλέον όμως είναι γεγονός!
Εν κρυπτώ και με απλή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν Δένδιας, Αθανασίου, Γρηγοράκος και Κεγκέρογλου, όποιος λαθρομετανάστης καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του, έστω και λεκτική, όπως και οι ουσιώδεις μάρτυρες που θα προτείνει, δικαιούνται αυτόματα άδεια παραμονής ενός έτους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!

Ιδού το αποτέλεσμα: αυτόματα όλοι οι λαθρομετανάστες, με το πρώτο βήμα σε ελληνικό έδαφος καταθέτουν μηνύσεις κατά της Ακτοφυλακής, κατονομάζοντας μάρτυρες τους συντρόφους τους! Στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται ήδη διωκόμενα από μηνύσεις λαθρομεταναστών! 

Θα μου πείτε τώρα, “πού κολλάει” ο Σόρος;; Να σας θυμίσω.
Σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, είχε ανακοινώσει καιρό πριν την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης μεταναστών και προσφύγων σε ένδειξη υποστήριξης – άκουσον, άκουσον – των Ελλήνων που αδυνατούν λόγω Συμφώνου Δουβλίνο 2 να προωθήσουν τους πρώτους σε ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να είναι αλληλέγγυοι προς αυτούς, γι αυτό και δίνει τα χρήματα σε Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (δηλ. ΜΚΟ), οι οποίες βοηθούν ήδη ντόπιους (βλ. Αλβανούς) και ξένους (βλ. λαθροεισβολείς)!
Έτσι, λέει, θα αποφευχθεί η παρανομία, η δυστυχία των κατατρεγμένων, η ανθρωπιστική καταστροφή… και θα ολοκληρωθεί το σχέδιο ενός πολυ-πολιτισμικού Ελλαδιστάν, με εκατομμύρια λαθραίους εποίκους, κέντρα κράτησης δωρεάν διακοπών, προοδευτικά τζαμιά και των εκδιδομένων κυβερνόντων τα πρωτόκολλα της ραγιαδοβλαχιάς! 
Όσο για την τύχη των Σωμάτων Ασφαλείας, αναμένουμε τώρα τον επίλεκτο προστάτη τους Κικίλια αντί για Επαίνους να μοιράζει … αργίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :