Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Μάρτυρας κατά της Χ.Α. & στέλεχος του ΚΚΕ επιτίθενται σε άνδρα των ΜΑΤ – O εικονιζόμενος γνωρίζει τον Ρουπακιά που σκότωσε τον Φύσσα και ήταν “στέλεχος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ;”

poulikogiannis-kke

Στις 6 Μαρτίου το στέλεχος του ΚΚΕ, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής φέρεται να γρονθόκοπησε άνδρα των ΜΑΤ.Δεν ασκήθηκε καμία δίωξη, την ίδια στιγμή που ο εν λόγω παραμένεις μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής.
Στα επεισόδια που συνέβησαν στην οδό Σταδίου ανάμεσα στην αστυνομία και το ΠΑΜΕ έλαμψε, για μια ακόμη φορά, “το άστρο” του γνωστού μέλους του ΚΚΕ Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ο οποίος όπως φαίνεται και στις εικόνες είναι «ορεξάτος» για καυγά.

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει ούτε με το δικαίωμα στην απεργία και την διαμαρτυρία ούτε με την κρατική καταστολή της μνημονιακής κυβέρνησης.
Έχει να κάνει με έναν σεσημασμένο ταραχοποιό, ο οποίος-σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της Χρυσής Αυγής- φέρεται να έχει «συλληφθεί» στο παρελθόν να βιαιοπραγεί, μαζί με άλλους «συντρόφους», εναντίον μεμονωμένου διαδηλωτή, κλωτσώντας τον στο κεφάλι, επειδή αυτός δεν είχε την φαεινή ιδέα να είναι ενταγμένος στο ΠΑΜΕ.
Εμείς προσθέτουμε σαν γνήσιοι προβοκάτορες: Ο καταγγελλόμενος Πουλικόγιαννης γνωρίζει τον δολοφόνο του Φύσσα που κατά την καταγγελία Αρβανίτη, ήταν “στέλεχος του ΚΚΕ” αλλά και σύμφωνα με κατάθεση του φονιά; Τι είχε πει ο βουλευτής της Χ.Α για τον Ρουπακιά; Για ρίξτε μια ματιά:
“…Στην ερώτηση αν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ανήκει στην Χρυσή Αυγή, ο κ. Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο δράστης ήταν κομμουνιστής.
«Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα δεν ήταν χρυσαυγίτης. Ηταν κομμουνιστής, ο οποίος διείσδυσε στις τάξεις του κόμματός μας με σκοπό να διαπράξει τον φόνο και να συλληφθεί».
Αυτά τα ολίγα…
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :