Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΕ ΓΚΩΛ» ΚΑΙ Η… ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΣ_ΚΙΚΙΛΙΑΣ_ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ_ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Τελικά, φαίνεται πως ο πρώην στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος πάει με όλα, σαν την… κόκα-κόλα. Μέχρι τώρα, οι φήμες τον έφερναν τον «Έλληνα Ντε Γκωλ» (όπως τον ονόμασαν διάφοροι τσανακογλύφτες…) αρχηγό ενός «καθαρόαιμου» ελαφροδεξιού κόμματος, με αποστολή από το σύστημα να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Αλλά, οι σχετικές δημοσκοπήσεις που έγιναν, έδειξαν ότι ο «Έλληνας Ντε Γκωλ» δε λέει τίποτα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Τώρα, λοιπόν, δημοσιεύματα του ψοφοδεξιού τύπου, τον φέρνουν στη θέση του Αβραμόπουλου, στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης:
«Ο Φραγκούλης Φράγκος επικρατέστερος διάδοχος του Αβραμόπουλου
Μετά την επισημοποίηση της επιλογής του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως Επιτρόπου της Ελλάδας στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβάδισμα έχει ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο ίδιο πόστο την Άνοιξη του 2012, ως υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου.
Ο Φραγκούλης Φράγκος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ η επιλογή του θα διευκόλυνε τη στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά να ρίξει γέφυρες σε ένα μέρος των ψηφοφόρων της Κεντροδεξιάς που γύρισαν την πλάτη τους στη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Απ’ την άλλη, εκτιμάται ότι και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρξει αντίδραση, καθώς το Κίνημα είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να είναι ο Φραγκούλης Φράγκος υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας το διάστημα μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012»
.
Ατύχησε ο «Έλληνας Ντε Γκωλ»! Διότι τον Οκτώβριο που έχει σκοπό να παραιτηθεί ο Αβραμόπουλος από υπουργός για να πάει στας Ευρώπας, θα γίνουν πρόωρες εκλογές. Οπότε, πάει και το υπουργείο…


(ΥΓ): Ωστόσο, είναι τυχαίο που το όνομα του Φράγκου για κορυφαίο υπουργείο, «παίζει» λίγες μέρες μετά την παρουσία του στην καθιερωμένη δεξίωση της αμερικανικής πρεσβείας για την εθνική επέτειο των ΗΠΑ; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :