Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΑ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ”



ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Και εν μέσω θέρους, συνεχίζονται κανονικότατα οι «ρατσιστικές» επιθέσεις καθ’ απάσαν την Επικράτεια. Έτσι, στο χωριό Στεφάνη της Πρέβεζας, ένας «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, με χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας, αφαίρεσε από 22χρονο ομοεθνή του τα χρήματα που είχε. Το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι του 22χρονου Πακιστανού, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Λούρου.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!



ΕΦΕΡΝΑΝ 21 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ…

Ακόμα δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, 21 και 24 ετών, συνελήφθησαν στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Φλωρίνης, για τον… γνωστό λόγο, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη 20χρονος Αλβανός.

Οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» εντοπίστηκαν με τη χρήση θερμικής κάμερας, σε ορεινό όγκο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου κοντά στην Κρυσταλλοπηγή, να εισέρχονται πεζή στην χώρα μας παράνομα. Αντιλαμβανόμενοι την προσπάθεια των αστυνομικών να τους ελέγξουν, τράπηκαν σε φυγή και εκμεταλλευόμενοι το σκότος και το δύσβατο της περιοχής κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης, εγκαταλείποντας έναν ταξιδιωτικό σάκο με 21 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 κιλών. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν οι δύο εκ των τριών.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :