Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ… ΠΑΡΙΣΙ! Η ΤΡΟΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ…

troika07

Γράφει ο Αντίοχος.

Τον τελευταίο καιρό, τα εξωνημένα παπαγαλάκια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, διαρρέουν ότι από το φθινόπωρο «ο Σαμαράς διώχνει την τρόικα»! Ε, λοιπόν, το’ παν και θα γίνει!
Με «εντολή Σαμαρά», τέρμα η τρόικα! Δε θα ξανάρθει στην Ελλάδα! Διότι, από δω και πέρα η αξιολόγηση θα γίνεται εις… Παρισίους! (Έτσι θέλει να πιστεύει ο πρωθυπουργός της δυστυχίας μας. Πως κρύβοντας την τρόϊκα, θα πιστέψουμε στο success story του).
Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Κατόπιν ταπεινού αιτήματος της άθλιας κατοχικής συγκυβέρνησης των δωσιλόγων, που έγινε δεκτό (στην αρχή, γιατί μετά έγινε ένα μπάχαλο με τους τροϊκανούς να το διαψεύδουν) από τους διεθνείς τοκογλύφους, η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, αντί των Αθηνών θα γίνει στο Παρίσι στις 3,4,5 Σεπτεμβρίου, όπου θα μεταβεί ο… περιοδεύων θίασος των Χαρδούβελλη, Παπασταύρου (από το γραφείο του φον), Βρούτση, Κυριάκου Μητσοτάκη και Δένδια!

Διότι, όπως είπε ο Αντωνάκης, θίγεται το ελληνικό φιλότιμο όταν βλέπει ο ελληνικός λαός τους τροικανούς να βολτάρουν από υπουργείο σε υπουργείο και τον αποκαλεί «προδότη», «καταδότη», «πουλητάρι», «ξεφτιλισμένο» και τα συναφή. Ενώ εάν δεν τους βλέπει, δεν τρέχει τίποτα!
Μ’ αυτά και μ’ αυτά τα φτηνά κολπάκια (που μπορούν να πείσουν μόνο παιδάκια του δημοτικού…), νομίζει ο αόμματος ότι θα εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και θα πάρει τις εκλογές. Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάται!
Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα επανέλθουμε, γιατί πολλά ονειρεύεται ο Σαμαράς, λίγα όμως τους επιτρέπει η Τρόϊκα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :