Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΤΟ SAVOIR VIVRE ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ



Αγαπητοί Φίλοι, σήμερα θα ασχοληθούμε με το Savoir Vivre που επιβάλει στα σώματα ασφαλείας η συγκυβέρνηση της υποδούλωσης.
Για να σας βάλουμε στο πνεύμα ξεκινάμε με μερικά παραδείγματα :

Παράδειγμα Πρώτο

Λιμενικός
: Καλημέρα σας κύριοι. Σας βλέπω στην Βάρκα μαζεμένους. Μήπως είστε παράνομοι Μετανάστες;

Μετανάστης από Συρία ή Ιράκ (Γνώστης της Αγγλικής ?) : Μάλιστα κύριε, ήρθαμε μια εκδρομή να γνωρίσουμε την Χώρα σας.

Λιμενικός
: Σας ευχαριστούμε για την τιμή και επιλογή σας. Συγνώμη που δεν ήρθε επίσημα να σας υποδεχτεί ο υπουργός ναυτιλίας δεν θα ξαναγίνει…περάστε παρακαλώ σαν στο σπίτι σας.

Μετανάστης
: Α τέτοια θέλουμε να ακούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ, θα ενημερώσουμε και τους επόμενους για την αγκαλιά φιλίας σας.

Παράδειγμα Δεύτερο

Αστυνομικός
: Κύριε συγνώμη είμαστε στα σύνορα και δυστυχώς μπαίνετε παράνομα από την Αλβανία, μήπως να μην το κάνετε;

Παράνομος : Άσε με να μπω γιατί έχω και Καλάζνικοφ μαζί μου

Αστυνομικός
: Το λέω για να μην υπάρξει σύρραξη, αν θέλετε μπείτε και το συζητάμε, αλλά χωρίς το όπλο

Παράνομος : Τώρα μιλάς σωστά. Εδώ είμαστε.

Αστυνομικός
: Παρακαλώ καθήστε. Να σας κεράσουμε κάτι; Τόσο δρόμο κάνατε.

Αυτή λοιπόν πρέπει να είναι η επικοινωνία κατά την διάρκεια που οι λιμενικοί μαζεύουν μετά από μάχη με τους υπεύθυνους δουλεμπόρους ή όχι, μια ομάδα παράνομων μεταναστών. Ή ενός αστυνομικού στα σύνορα

Αν τώρα κατά την διάρκεια αυτής της σωτήριας εμπλοκής κάποιος εκ των σωμάτων ασφαλείας πάνω στην ένταση πει και ένα βρε γ…… την τύχη μου πάλι πάνω σας έπεσα, τότε υπάρχει θέμα και μάλιστα μέγιστο. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί να βόσκει κουνούπια στην πινέζα για τους γνώστες του όρου.

Και αυτό γιατί η καλή μας η κυβέρνηση περνά στα μουλωχτά μια ρύθμιση η οποία ορίζει πως αν μετανάστης καταγγείλει λιμενικό ή άλλο μέλος των σωμάτων ασφαλείας για λεκτική ή μη κακομεταχείριση τότε αυτομάτως λαμβάνει 1χρόνο άδεια παραμονής και ο “εγκληματίας” ξεχνά τι σημαίνει προαγωγή και όχι μόνο.

Εδώ κάπου πρέπει να αναρωτηθούμε με απλή λογική, είναι δυνατόν λεκτικά να γνωρίζουν όλοι παράνομοι μετανάστες τι μπορεί να λέει κάποιος στα Ελληνικά; Γιατί δεν τους έχω για γλωσσομαθείς αυτού του επιπέδου, όσους έρχονται στην Χώρα μας με αυτό τον τρόπο.
Σωματικά ναι κάτι γίνεται, αλλά λεκτικά δύσκολο βρε παιδιά. Από την άλλη ήδη έχουν ξεκινήσει τέτοια καταγγελίες στις οποίες μάλιστα σημαντικό ρόλο μάρτυρα παίζουν οι υπόλοιποι παράνομοι μετανάστες. Εδώ δεν θα πω τίποτε άλλο, παρά μόνο, σιγά μην δεν στηρίξουν το “θύμα”, αφού και αυτοί θα λάβουν ανάλογης άδειας μέχρι να γίνει η δίκη.

Κοινώς κύριοι με απόφαση της κυβέρνησης γίνεται δεκτή έμμεσα η πίεση του ΣΥΡΙΖΑ για να δίδεται άδεια παραμονής ενός έτους στους παράνομους μετανάστες.

Λύσαμε όλα τα θέματα των Ελλήνων και έτσι μπορούμε να συντηρούμε για ένα χρόνο όλους όσους έρχονται από τις εμπόλεμες ζώνες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Σκεφτείτε όμως ένα πράγμα, το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται και μας θέλει σκουπιδότοπο της Ευρώπης, με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά ως έθνος. Σε αυτή την οδηγία εντολή της Νέας Τάξης σύμμαχοι και εκτελεστές οι Σωτήρες μας και η αριστερά.

Ξυπνήστε Έλληνες πριν είναι πολύ αργά!

Πηγή: xeironioslavi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :