Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ Κ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ALCO. ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ “ΦΑΕΙ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ-ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

SEGAS1

Και η γαιδουριά έχει τα ορια της. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τον είχε βγάλει στη σέντρα πριν απο τις εκλογές. Κολλητός και κομματικός γλύφτης της Ν.Δ ο Παναγόπουλος, επί πολλά έτη συνεργάτης του ΑΝΤΕΝΝΑ και εδώ και τρία χρόνια αργόμισθος πρόεδρος του αμαρτωλού ΣΕΓΕΑΣ(λέτε να βοήθησε ο Κυριακού απο τον Πανελλήνιο;) με τους ντοπαρισμένους και τους φαρμακοεξαρτώμενους. Τσιράκι πολλών αφεντάδων και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ -απ ότι φαίνεται- παλεύοντας να μην χάσει την κρατικοδίαιτη θέση.
Ο Παναγόπουλος ήταν το θέμα συζήτησης σε εκπομπή πριν από τις εκλογές όταν ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον είχε περιλάβει καταγγέλλοντας ότι βουτάει κρατικές χορηγίες και παράλληλα κάνει δημοσκοπήσεις. Τώρα δεν βλέπουν τίποτα και δεν ακούνε τίποτα στο κυβερνών κόμμα για τον Παναγόπουλο; Ή επειδή τους κάνει τα χατήρια και τους βγάζει πρώτους, οι αριστεροί κλείνουν τα μάτια;
Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία του Παναγόπουλου,

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., σε δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» του κομιστή.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 35,9%, η Ν.Δ. 21,8%, το Ποτάμι 5,1%, το ΚΚΕ 5,1%, η Χρυσή Αυγή, 5%, οι ΑΝΕΛ 3,6%,το ΠΑΣΟΚ 3,3%, η Ένωση Κεντρώων 1,5%, η Τελεία 1,1%, άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 1,6% και οι αναποφάσιστοι φθάνουν το 16%.
Σε περίπτωση αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, το 51% αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να χειριστεί το θέμα, το 27% θέλει δημοψήφισμα και το 15% εκλογές.
Στο ερώτημα εάν η Ευρώπη δεν δεχθεί τις ελληνικές προτάσεις, το 50% αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να συμβιβαστεί, ενώ το 36% ζητά ρήξη.
Το 63% δηλώνει ανήσυχο για χρεοκοπία έναντι 32% που δεν δείχνει το ίδιο, ενώ το 48% ανησυχεί για το ενδεχόμενο grexit, έναντι 45%.
Παράλληλα, το 39% είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση, ενώ το ίδιο ποσοστό πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της.
Επιπλέον, το 64% διαφωνεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, το 77% διαφωνεί με την αποφυλάκιση του Ξηρού, ενώ το 32% διαφωνεί με τις αλλαγές στην Παιδεία.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 55% έχει θετική γνώμη για τον Γιάνη Βαρουφάκη και το 36% αρνητική , ενώ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου οι θετικές γνώμες φθάνουν το 40%, με τις αρνητικές να αγγίζουν το 50%.
Δηλαδή ο Βαρουφάκης είναι συμπαθής και η Κωνσταντοπούλου, αντιπαθής. Τι μας λες ρε Παναγόπουλε;
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα βλέπει ή κάνει ότι δεν ακούει για τον ρυθμιστή αργόμισθο Παναγόπουλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια :