Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ»;



Γράφει ο Αντίοχος

Στον τίτλο αναφέρουμε μια έκφραση που χρησιμοποιούμε καθ’ υπερβολήν, για κάποιον πολύ τυχερό άνθρωπο. Στην περίπτωση που θα εξετάσουμε παρακάτω, ισχύει η έκφραση, χωρίς όμως να είναι θέμα τύχης, αλλά… άλλων παραγόντων.

Έχουμε αναφερθεί, λοιπόν, στην περίπτωση του μπάρμπα-Γιώργη του Καρατζαφέρη, που πριν ακόμα από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, πιάστηκε με τη «γίδα» (off shore εταιρεία εξοπλιστικών προγραμμάτων) στην πλάτη. Πρόκειται βεβαίως για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ κι ο αρμόδιος εισαγγελέας όφειλε από την πρώτη στιγμή να έχει καλέσει τον εν λόγω πολιτικάντη σε απολογία και εν συνεχεία να του δείξει το δρόμο για τις φυλακές. Αλλά, έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες και ουδέν νεώτερον υπάρχει από το «μέτωπο»…



Έρχονται, λοιπόν, οι… κακές γλώσσες (πιπέρι στο στόμα!) και λένε διάφορα. Ότι δηλαδή, ο μπάρμπα-Γιώργης την έχει γλιτώσει τη φυλάκα, γιατί έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι κι ένας υπουργός της παρούσας συγκυβέρνησης έχει off shore εταιρείες και απειλεί να τα βγάλει στη φόρα, αν ποτέ κληθεί από τον εισαγγελέα για την υπόθεσή του. Μάλιστα –όπως επιμένουν οι… κακές γλώσσες- η περίπτωση και οι επιμέρους ιδιαιτερότητές της είναι τόσο τρανταχτή, που η αποκάλυψή της θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε πτώση της συγκυβέρνησης!

Αλλά, όπως είπαμε, αυτά τα λένε οι… κακές γλώσσες και δεν πρέπει να δίνουμε βάση σε τέτοιες… κακόβουλες διαδόσεις. Διότι στην Ελλάδα, αφενός μεν η δικαιοσύνη είναι τελείως… ανεξάρτητη από πολιτικές παρεμβάσεις και αφετέρου δεν είναι ποτέ δυνατόν υπουργός της συγκυβέρνησης των… «Νέων Καραϊσκάκηδων» να ασχολείται με off shore εταιρείες.

Πάμε, όμως, τώρα στο… πορτοφόλι που βρήκε ο… διασωθείς της πτώσεως από την Ακρόπολη, μπάρμπα-Γιώργης Καρατζαφέρης.

Χθες, λοιπόν, το υπουργείο Εσωτερικών κατέθεσε στη βουλή τροπολογία, σύμφωνα με την οποία δικαιούνται κρατικής χρηματοδότησης και τα κόμματα που συγκέντρωσαν το 1,5% του συνόλου των έγκυρων ψήφων στις ευρωεκλογές. Πρόκειται ασφαλώς για τον ορισμό της φωτογραφικής διάταξης, μιας και το μόνο κόμμα που συγκέντρωσε πάνω από 1,5% στις τελευταίες ευρωεκλογές, ήταν το ΛάΟΣ του μπάρμπα-Γιώργη!!!

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, ποιος μαζεύει τώρα τις… κακές γλώσσες! Που θα οργιάσουν και πάλι…

(ΥΓ): Γεια σου τσίφτη μπάρμπα-Γιώργη! Και σε… καλή μεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :