Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ;; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ DIGEA, Ή ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ “ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ” ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ;;

digea_keraies

Επανήλθε αλλά με πολλές διακοπές και σε “δόσεις” το σήμα στα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας, που σύμφωνα με την DIGEA, οφείλονταν σε τεχνικό πρόβλημα. Το όλο σκηνικό πάντως που είχε δημιουργηθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, θύμιζε έντονα… το “μαύρο” που είχε ρίξει η κυβέρνηση Σαμαρά στην ΕΡΤ.
Προηγούμενη ενημέρωση: «Μαύρο» έπεσε στους τηλεοπτικούς δέκτες, λίγο μετά τις 09:30 οι τηλεοράσεις έχασαν το τηλεοπτικό σήμα. Πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα στον πάροχο του φηφιακού σήματος, την πολυδιαφημισμένη DIGEA , που υποτίθεται ότι θα πέρναγε την τηλεόραση σε άλλη εποχή. Αλλά όπως φαίνεται η εμμονή της τότε κυβέρνησης να δώσει το μονοπώλιο για το ψηφιακό σήμα σε μια και μόνο εταιρεία -και με διαδικασίες που απο πολλούς έχουν αμφισβητηθεί- φέρνει αυτά τα αποτελέσματα…

Αυτή την ώρα τα μόνα κανάλια που εκπέμπουν είναι τα κρατικά (ΝΕΡΙΤ, Κανάλι της Βουλής) και τα περιφερειακά, ανάμεσα σε αυτά και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Νεώτερες πληροφορίες πάντως,  από τη DIGEA αναφέρουν ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα το οποίο θα αποκατασταθεί σύντομα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της Digea αναφέρεται ότι:
«Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος, στην είσοδο και ψηφιοποίηση των σημάτων των καναλιών εθνικής εμβέλειας η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Κινούμαστε για την ταχεία επίλυση του προβλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :