Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ EΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ



Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός«

Η συνέχιση της δημιουργικής ασάφειας της κυβέρνησης συνεχίζεται με αρνητικές επιπτώσεις για τους πολίτες και τη χώρα μας. Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, που, ενισχυόμενα από την βλακεία μερικών κυβερνητικών στελεχών, θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και ενδέχεται να στρεβλώνουν τις αποφάσεις που παίρνουν για σημαντικά θέματα.

Όσον αφορά το Μεταναστευτικό, για παράδειγμα, όλοι γνωρίζαμε (και ως Χρυσή Αυγή είχαμε υποδείξει) τις εσφαλμένες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που είναι πια κυβέρνηση, γευόμαστε τα αποτελέσματα αυτής της λανθασμένης τακτικής, είναι ασταμάτητη πια η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την Ελλάδα καθημερινά. Ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν ασχολείται με το να προστατεύσει την χώρα από την κάθοδο των μυρίων, με αποτέλεσμα, αν δεν γίνει κάτι άμεσα, η ελληνική κοινωνία να διαλυθεί τελείως. Δήλωσε ότι «η Ευρώπη πρέπει να προετοιμασθεί για μια δύσκολη χρονιά», χωρίς να κάνει καμία νύξη για ουσιαστική αλλαγή πολιτικής στο Μεταναστευτικό.

Αν δεν παρθούν ριζικές αποφάσεις, η ελληνική οικονομία και η κοινωνία θα καταστραφούν, ενώ η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κι άλλο.

Άλλο τρανό παράδειγμα ξεπεσμού είναι η συνεχής κατάληψη δημοσίων κτιρίων από κάθε είδους κακοποιά και παραβατικά στοιχεία. Η κατάληψη δημοσίων κτιρίων και η παρεμπόδιση του έργου των υπηρεσιών που στεγάζονται σε αυτά αποτελούν ποινικό παράπτωμα που πρέπει να τιμωρείται. Όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα δημόσια κτίρια θα πρέπει να προστατεύονται και να φρουρούνται από την Αστυνομία. Αλλιώς ας παραδεχτεί ξεκάθαρα η κυβέρνηση ότι η φιλοσοφία της είναι η αναρχία και ας μην ασκεί καθόλου εξουσία. Ας μας απαντήσουν όμως πρώτα αν σε οποιοδήποτε κράτος με αριστερή κυβέρνηση υπάρχει αναρχία. Πού να τολμήσει ο οποιοσδήποτε…

Οι αποφάσεις, από την άλλη του υπουργού Δικαιοσύνης να δεχτεί τους όρους των εντελώς παράνομων αιτημάτων των καταληψιών, μας εκπλήσσει σε τέτοιο σημείο, που αναπόφευκτα συμπεραίνουμε ότι αντί να απονέμει δικαιοσύνη, τελικά την ανατρέπει.

Οι πυρκαγιές, επίσης, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας από αντιεξουσιαστές με κουκούλα ή και χωρίς, το κάψιμο των κάδων σκουπιδιών, οι καταστροφές της περιουσίας των κατοίκων και των ιδιοκτητών μαγαζιών, η εν γένει υποβάθμιση των περιοχών αυτών, δημιουργούν την εικόνα μιας πόλης διαλυμένης, έρμαιο των πάσης φύσεως ταραχοποιών με αριστερό πρόσημο.

Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων πολιτών. Όσοι εμπιστεύθηκαν τον κ.Τσίπρα και την κυβέρνησή του ως εγγυητή και προστάτη της ευημερίας τους, αρχίζουν να διαβλέπουν ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε πρωτόγνωρη αριστερή μπανανία. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θέλει να ζει σε μια χώρα κατειλημμένη από λαθρομετανάστες, με πανεπιστήμια παραδομένα σε κακοποιούς και με τρομοκράτες εκτός φυλακής στο σπίτι τους ή όπου αλλού.

Βρισκόμαστε στο σημείο που η εξουσία είναι μπερδεμένη, ιδεολογία δεν υπάρχει ή αν υπάρχει, αρχίζει να καταστρέφει τα πάντα γύρω της.

Αν οι κυβερνώντες θαρρούν ότι έχουν λάβει εντολή για μια Ελλάδα «αριστερή», τους λέμε ότι κάνουν μεγάλο λάθος. Ο λαός δεν θα κάνει τα στραβά μάτια για πάντα. Ας μην παρασύρονται από το μεθύσι της εξουσίας και από το γεγονός ότι η άνοδός τους υπήρξε εντυπωσιακή, γιατί το ίδιο εντυπωσιακή μπορεί να γίνει και η πτώση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :