Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ, ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ!



Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κατά τα δύο και πλέον έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής, όταν οι Έλληνες Εθνικιστές εκτόξευαν προς τους βουλευτές του «συνταγματικού τόξου», χαρακτηρισμούς του στυλ, «είστε κλέφτες, είστε λαμόγια, είστε λωποδύτες »,τότε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια οργίαζαν λέγοντας για παραλήρημα φασιστών, που βρίζουν με χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου και άλλα τέτοια συναφή. Χθες το μεσημέρι, και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της βουλής, παρουσία μάλιστα μαθητών από τα άνωθεν δυτικά θεωρία της βουλής, ακούστηκαν τα κάτωθι:
Μητρόπουλος : «γ… το κέρατό μου»
Βούτσης: «ξέρω εγώ να χτυπάω, ρε μ……..»

Ακούστηκαν και άλλα «γαλλικά» και από άλλους βουλευτές του συνταγματικού τόξου, κάτι που χαρακτηρίστηκε από τις «σοβαρές εφημερίδες», ως αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά! ! ! Αφήνω σε σας τα σχόλια…

Από το σημερινο,25.4.2015, κύριο άρθρο της καθεστωτικής «καθημερινής», και με τίτλο «ολισθηρός κατήφορος», μεταφέρω αυτολεξεί: «Ο ακραία διχαστικός λόγος βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος. Το επιχείρημα, πως «όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι προδότης», είναι καιρός να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μαζί με τους διχασμούς του έθνους, που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πρόκειται για ρητορική, που στο τέλος θα οδηγήσει στην εκρηκτική άνοδο μιας εθνικιστικής ακροδεξιάς και θα διαλύσει τη χώρα. Και οι εκπρόσωποι των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων οφείλουν, όμως, να απαντούν στις ακρότητες με δυναμισμό αλλά και θεσμική ευπρέπεια, όχι με χουλιγκανικού τύπου εκφράσεις. Κάποιος πρέπει να κρατήσει τα «μπόσικα» σε μια χώρα και μια δημοκρατία, που κατρακυλούν κάθε μέρα σ’ έναν ολισθηρό κατήφορο.».

Το ποιος κρατά τα μπόσικα μέσα στη βουλή κ. αρθρογράφε, είναι πασιφανές, όσο και αν εσείς αγωνίζεστε με τη «ζαβή» πένα σας να μας πείσετε για το αντίθετο. Επίσης είναι ανήθικο κ. αρθρογράφε να στρεβλώνετε την πραγματική κατάσταση της Χώρας μας, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσετε ως καταστροφική την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στην εξουσία. Αλήθεια, λύστε μου μία απορία κ. αρθρογράφε. Τι καταστροφή μπορεί κάποιος να κάνει στη Χώρα μας, που όπου και αν κοιτάξεις γύρω σου βλέπεις μόνο ερείπια;

Κατά τη χθεσινή του ομιλία ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Μιχαλολιάκος, μεταξύ άλλων τόνισε, για άλλη μια φορά , την ανάγκη συσπείρωσης όλως των παρατάξεων για το γενικό συμφέρον της Χώρας, πράγμα που για το οποίο, κανείς εκ των βουλευτών του «συνταγματικού τόξου», ένιωσε την ανάγκη να δώσει την δέουσα προσοχή. Οι κύριοι και κυρίες του «τόξου» ανάλωσαν την «δεινή» ρητορική τους σε μία υποτιθέμενη σκληρή διαμάχη μεταξύ των, μόνο και μόνο για να δείξουν στο αφελές πελατολόγιό τους ότι κόπτονται για το καλό του τόπου. Σε μια ακόμα στείρα αντιπαράθεση όπως αυτοί μόνο ξέρουν να κάνουν. Συνεχίστε ακάθεκτοι την πολιτική σας κατάπτωση κάνοντας ακόμη πιο εύκολο τον πολιτικό τερματισμό σας αλλά και την καταδίκη σας, από την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

(ΥΓ) 1: «Δυο μέρες έλειψα και έγινε χαμός», θα πει η κ. Κωνσταντοπούλου ερχόμενη τη Δευτέρα στη βουλή.

(ΥΓ) 2: Που ήταν ο Φρούραρχος κατά της Παρασκευής τα γεγονότα εντός της ολομέλειας;

Δεν υπάρχουν σχόλια :