Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

67a0d-newsbomb
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Η χυδαιότητα και η προσπάθεια στρέβλωσης και παραχάραξης δεν έχει όρια για τη δημοσιογραφία που έχει αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά».
Στο Ethnos.gr λοιπόν με τίτλο «ΚΡΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ» υπάρχει ένα άρθρο της κυρίας Μπενέα, όσον αφορά την χθεσινή έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο δεν αποτελεί άλλο τι, παρά μια ακόμη επανάληψη των αντίστοιχων που περιέγραφαν τη χθεσινή διαδικασία και τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν λόγω συνωστισμού και περιορισμένου χώρου, καθώς και λόγω τεχνικών δυσχερειών.
Έχουμε όμως να επισημάνουμε κάποια σημεία και παραλήψεις επί των γεγραμμένων της κυρίας Μπενέα.
Πρώτον δεν υπάρχουν «πρωτοπαλίκαρα», αλλά Έλληνες βουλευτές οι οποίοι δεν «κρύφθηκαν», αλλά δεν παρευρέθηκαν αφ ενός μεν διότι ο νόμος τους επέτρεπε να εκπροσωπηθούν μέσω δικηγόρων, αφ ετέρου δε λόγω συμβολικής σκοπιμότητας επισημαίνοντας προς όλους, ότι ως Κοινοβουλευτική Ομάδα της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας δεν έχουν ουδεμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση που τους καταλογίζεται βάσει της σκευωρίας που οικοδόμησε ο τέως πρωθυπουργός κύριος Σαμαράς.
Δεύτερον, όπως αναφέρει το άρθρο, «Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από τη δικαστική αίθουσα, αλλά και σε όλη τη γύρω περιοχή και σε ακτίνα χιλιομέτρων, η πρώτη μέρα σημαδεύτηκε από την άγρια επίθεση που δέχτηκαν από αγνώστους, νωρίς το πρωί, την ώρα που προσέρχονταν στο δικαστήριο δύο από τους μάρτυρες στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο».
Βάσει των χθεσινών δηλώσεων του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας του Δήμου Κορυδαλλού, κυρίου Μιχάλη Ευθυμιάδη οι προαναφερόμενοι μάρτυρες δέχθηκαν επίθεση από «φουσκωτούς», τους οποίους το χθεσινό Ethnos.gr, αβασάνιστα και βάσει της συνήθους κατάπτυστης τακτικής του βάφτισε σε «Χρυσαυγίτες».
Σήμερα ξαναέγιναν άγνωστοι;;;
Γνωστοί όμως και μη εξαιρετέοι ήταν οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν με ρόπαλα σε οπαδό της Χρυσής Αυγής τραυματίζοντάς τον και καταστρέφοντας την μοτοσυκλέτα του. Γι αυτό το συμβάν η κυρία Μπενέα στο άρθρο της, μια και καταπιάστηκε με τα επεισόδια που συνέβησαν δεν ανέφερε λέξη. Και είμαστε επίσης σίγουροι ότι και πάλι δεν θα ανέφερε λέξη, ακόμη και αν οι γνωστής «πολιτικής» ταυτότητας κουκουλοφόροι του είχαν πολτοποιήσει το κεφάλι
.
Τρίτον άπαντα τα ΜΜΕ προέβαλαν κατά κόρον τις φωτογραφίες των γονέων του Παύλου Φύσσα, στα πρόσωπα τον οποίων ήταν χαραγμένος ο βαθύς πόνος για το χαμό του παιδιού τους. Φυσικά είναι αυτονόητο, ότι  σε καμία περίπτωση δεν προβάλουμε ένσταση επ αυτού, ούτε το επικρίνουμε. Απλά και μόνο έχουμε να παρατηρήσουμε, ότι κανένας «βρωμιάρης» από τα ΜΜΕ δεν πρόβαλε ποτέ, ούτε ασχολήθηκε με τον πόνο των οικείων των εν ψυχρώ δολοφονηθέντων Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, ο δολοφόνος των οποίων ακόμη παραμένει ασύλληπτος και απ ότι φαίνεται θα συνεχίζει να παραμένει, διότι κανείς από τους αρμόδιους δεν ενδιαφέρεται και η υπόθεση των δυο δολοφονημένων Χρυσαυγιτών έχει περάσει στα αζήτητα.
Διαβεβαιώνουμε δε όλη τη γκάμα των μεταπρατών της χαλκευμένης πληροφόρησης, ότι ο πόνος των οικογενειών Φουντούλη και Καπελώνη, είναι ο ίδιος με αυτόν της οικογενείας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.
Η κυρία Μπενέα λοιπόν ως αντάξια εκπρόσωπος της παλιοφυλλάδας στην οποία αρθρογραφεί, προσπάθησε να δώσει διαφορετικές ερμηνείες και να διαστρεβλώσει κάποια από τα συμβάντα της πρώτης ημέρας της δίκης.
Θεωρούμε ότι πολλές φορές στο μέλλον τόσο με αυτή, όσο και με άλλους «βρωμιάρηδες» των ΜΜΕ θα διασταυρώσουμε τα «ξίφη» μας. Στην κυριολεξία τις πέννες μας, για αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :