Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ALERT! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΙΜ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ!

madouro_obama
Νέα πισώπλατη μαχαιριά δέχτηκε το… διεθνές λαϊκό κίνημα. Έτσι, μετά τον Κάστρο της Κούβας και ο Νικόλα Μαδούρο της Βενεζουέλας έσπευσε να συναντήσει τον μέγα εκπρόσωπο του διεθνούς ιμπεριαλισμού και των μονοπωλίων, Μπαράκ Ομπάμα.
Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της Συνόδου της Αμερικής στον Παναμά, κι όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, ο ιμπεριαλιστής Ομπάμα είπε ότι εκείνο που ενδιαφέρει την κυβέρνησή του «δεν είναι να απειλήσει τη Βενεζουέλα, αλλά να υποστηρίξει τη δημοκρατία, τη σταθερότητα και την ευημερία στη Βενεζουέλα και στην περιοχή».
Πάει, λοιπόν, η σοσιαλιστική Κούβα, πάει και η σοσιαλιστική Βενεζουέλα… Αμερικανάκια έγιναν όλα τα συντρόφια της Λατινικής Αμερικής… Ευτυχώς που κρατάει γερά την υπόθεση του… σοσιαλισμού ο Κιμ της Βορείου Κορέας, αλλά, άνθρωπος είναι κι αυτός, πόσο θ’ αντέξει;

(ΥΓ) 1: Και μέσα σ’ όλα αυτά, έρχεται και το ίνδαλμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Βραζιλιάνα πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ, να ανακοινώνει την πραγματοποίηση επίσημης επίσκεψης στην Αμέρικα, την 30ή Ιουνίου, «για τη σύσφιξη των διμερών σχέσεων και αύξηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών της ηπείρου». Ρε την… παλιοπροδότρα!
(ΥΓ) 2: Σύντροφοι, ψάξτε για τάφο ανοιχτό κι όπου βρείτε, μπείτε. Είσαστε πολιτικά πεθαμένοι και δεν το’ χετε πάρει χαμπάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :