Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ....

1. Eπειδή τόσο η αίθουσα συνεδριάσεων όσο και σχεδόν ολόκληρη η Βουλή είναι γεμάτη αγκυλωτούς σταυρούς,επιβάλλεται να κατεδαφιστεί ΑΜΕΣΑ η Βουλή,που είναι κτίριο σχεδιασμένο από το Βαυαρό αρχιτέκτονα της Βασιλικής Αυλής της Βαυαρίας Φρειδερίκο φον Gärtner,το 1836 ο οποίος προφανώς ήξερε ότι 1ΟΟ χρόνια μετά θα γινόταν ηγέτης της Γερμανίας ο Χίτλερ και έτσι 177 χρόνια πριν,διακόσμησε τα τότε Ελληνικά ανάκτορα και σήμερα Ελληνική Βουλή,με...αγκυλωτούς σταυρούς! Αίσχος !!!

2. Eρώτηση δημοσιογράφου Σπίνου στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο : 
-Αν αύριο κε Μιχαλολιάκο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεδεικνύετο αυτοδύναμη κυβέρνηση τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που έχουν έλθει στη χώρα μας θα έπρεπε να φοβούνται ;
-Όχι, ίσα-ίσα ! Όλοι θα ήταν χαρούμενοι που θα επέστρεφαν στα σπίτια τους !

3. Χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη κεντρική πλατεία της Μανωλάδας άρχισαν να ακούγονται φωνές από ομάδα αλλοδαπών μεταναστών που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο κ πολύ γρήγορα η ένταση ανέβηκε κ η συμπλοκή κορυφώθηκε με αποτέλεσμα λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές να πιαστούν στα χέρια.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, τουλάχιστον δυο μετανάστες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας για να τους προσφερθούν οι Πρώτες Βοήθειες με έξοδα φυσικά των Ελλήνων πολιτών.Σύμφωνα με τη προανάκριση οι λόγοι που οδήγησαν στη μεταξύ τους αιματηρή συμπλοκή ήταν οικονομικής φύσεως επειδή οι μεν έκλεψαν τους δε...
Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτε.Ε,ρε γλέντια !...

4. Μπράβο σε Μπουτάρη--Να στηρίξουμε όλοι τον αγώνα για δικαιώματα στις "αδελφές"!

Ενώ στην Αθήνα ο δήμαρχος καλώς δεν επιτρέπει να μοιραστούν τρόφιμα σε απόρους συμπολίτες μας,14 κ 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 2η συνεχή χρονιά,το Φεστιβάλ "Gay Pride"που στα Ελληνικά σημαίνει: Υπερηφάνια "αδελφών" το Gay σημαίνει "αδελφές".Κεντρικό σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων θα ναι "Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα".Με τον όρο Pride, "Φεστιβάλ Υπερηφάνειας", είναι γνωστή διεθνώς σειρά εκδηλώσεων, παρελάσεις κ πάρτι από ανθρώπους που διεκδικούν δημόσια την... αξιοπρέπεια της σεξουαλικής ταυτότητάς τους.Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου,στη Θεσσ/κη, έγιναν για πρώτη φορά ανάλογες εκδηλώσεις κ παρέλαση σε κεντρικά σημεία της πόλης, με ομιλητή το δήμαρχο,Γ.Μπουτάρη, γεγονός που κακώς προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα το γεγονός πως ο υπέργηρος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει απεξαρτηθεί από τον αλκοολισμό μετά από πρόγραμμα εντατικής απεξάρτησης που παρακολούθησε,τον καθιστά απόλυτα αξιόπιστο. Εξάλλου,ενόψει του 2ου Φεστιβάλ παλαιομοδίτες πολίτες της Συμπρωτεύουσας (αναχρονιστικοί προφανέστατα) εξέδωσαν ανακοίνωση που εκφράζουν την αντίθεση τους στο "Gay Pride", ("πούστικη Υπερηφάνεια") ενώ αναφέρουν πως μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 19.000 υπογραφές διαμαρτυρίας. Είμαστε βέβαιοι πως ο δήμαρχος Αθήνας που όπως είναι γνωστόν είναι ευαίσθητος σε τέτοιες ανησυχίες αδύναμων κ ευπαθών συμπολιτών μας,θα φιλοξενήσει ανάλογο φεστιβάλ κ στην Αθήνα αγκαζέ με το Μπουτάρη γιατί πραγματικά για όλους μας το κορυφαίο πρόβλημα της χώρας κ των πόλεών μας είναι η ελευθερία των αδελφών(gay) στους οποίους οι δύο Δήμαρχοι (και μπράβο τους) συμπάσχουν!... Οι εξαιρετικοί δήμαρχοι Αθήνας κ Θεσσαλονίκης είναι βέβαιο πως θα βοηθήσουν να εκφραστούν κ να προπαγανδιστούν ως κάτι φυσιολογικό οι σεξουαλικές ταυτότητες των ομοφυλοφίλων αλλά γιατί όχι κ των κτηνοβατών που ζουν κ αυτοί το δικό τους δράμα,αφού πολλοί συμπολίτες μας που είτε έχουν σχέση είτε είναι ερωτευμένοι με το τετράποδό τους, καταπιέζονται κ αναγκάζονται να κρατάνε τη σχέση τους με το κατοικίδιό τους, κρυφή .
Μπουτάρη,προχώρα,σε θέλει όλη η χώρα ! Λευτεριά στις αδελφές !


ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥΜΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :