Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ, Η ΚΚΚ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


TROFIMA27
Απίστευτη είναι η ζήλεια των καθεστωτικών και των μαρξιστών για το τεράστιο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, που τηρεί απαρέγκλιτα την προεκλογική της υπόσχεση για επιστροφή της κρατικής επιχορήγησης στους έχοντες ανάγκη. Αλλά και το κόμπλεξ!
Θα σας μεταφέρω τα κυριότερα σημεία ενός άρθρου της γνωστής ακροαριστερής Μαρίνας Βήχου, από το μαρξιστο-καθεστωτικό blog του κρατικοδίαιτου Κούλογλου, με τον τίτλο «Από τον Αλ Καπόνε και την Κου-Κλουξ-Κλάν στον Χίτλερ και τη Χρυσή Αυγή»:
«Ο γνωστός αρχιμαφιόζος Αλ Καπόνε το 1930, την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης στις ΗΠΑ, υποστήριζε ότι τάιζε 350.000 άτομα τη μέρα από τα συσσίτια που έδινε έξω από τα εστιατόρια του. Σχετικά άγνωστη σήμερα είναι και η «φιλανθρωπική» δράση της ρατσιστικής και εγκληματικής Κου Κλουξ Κλαν, που μόνο στο διάστημα 1920-21 διοργάνωσε 19 «φιλανθρωπικές» εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα έδινε και δάνεια σε μικροεπαγγελματίες για τις επιχειρήσεις τους. Γνωστά έμειναν τα συσσίτια της στο Γιορκ της Πενσυλβάνιας με κρέας και φασολάδα «για τα λευκά θύματα της ύφεσης». Πρωτεργάτες φυσικά ήταν οι Ναζί στην Γερμανία που μέσω της οργάνωσης τους «Χειμερινή Αρωγή» από το 1933 ως το 1945 διένειμαν τεράστιες ποσότητες από τρόφιμα, ρούχα και κάρβουνα «μόνο για Γερμανούς» , ενώ στο Συνέδριο τους το 1934 μοίρασαν στον κόσμο 2,5 εκατομμύρια λουκάνικα. Με την έννοια αυτή η «φιλανθρωπία» μίσους της Χρυσής Αυγής δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο».
Εδώ τελειώνει η πλάκα και αρχίζουν τα σοβαρά. Η ακροαριστερή αρθρογράφος δε διστάζει καθόλου να βρίσει με τον χειρότερο τρόπο τους «πεινώντες και διψώντες» που πάνε στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής, για να πάρουν αυτά που το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα τους έχει στερήσει:
«Αυτό που δεν έχουν δει τα κόμματα που διαχειρίστηκαν την εξουσία στην Ελλάδα 40 χρόνια τώρα και που αρνείται να παραδεχτεί δημόσια τουλάχιστον η Αριστερά είναι ότι τις μέρες μας η ΧΑ χτίζει το νέο πελατειακό της κράτος, το κράτος των απελπισμένων Ελλήνων που τρέχουν στα συσσίτια της να γλείψουν -όπως τα πεινασμένα σκυλιά – τα κόκαλα που τους πετάει. Κι αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι, όπως ο πεινασμένος σκύλος όταν του δώσεις ένα κόκαλο να γλείψει, όχι μόνο δεν θα σε δαγκώσει αλλά θα γλείψει και σένα στη συνέχεια. Έτσι και ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, που βρίσκεται στο όριο σήμερα της φτώχειας, της ανέχειας και της ανεργίας είναι έτοιμο να μετατραπεί σε «πιστά σκυλιά» των Ελλήνων Ναζί. Την επαύριον αυτοί θα επανδρώσουν τα ελληνικά νέα SS, αυτοί θα στηρίζουν και θα σιωπούν στις όποιες εγκληματικές δράσεις της οργάνωσης που τους «ταΐζει», θα είναι το πολύτιμο δεκανίκι του όποιου φασιστικού και δικτατορικού μορφώματος επιχειρηθεί να εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα, θα είναι έτοιμοι «να δώσουν και τη ζωή τους ακόμα», αν οδηγηθεί και πάλι η πατρίδα μας σε εμφυλιοπολεμικές περιπέτειες. Και δυστυχώς τα κόμματα του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου», δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουν, ίσως, κάποιο θάμα».
Τους πονάει! Κι όσο περισσότερο τους πονάει, τόσο θα συνεχίζουμε τις δράσεις ανακούφισης του ελληνικού λαού!
(ΥΓ): Έχουν γραφτεί δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες άρθρα κατά του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, από καθεστωτικούς και μαρξιστές. Ούτε ένας απ’ αυτούς που τα έχουν γράψει δεν προτρέπει τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου να πράξουν αναλόγως και να δώσουν κι αυτά κάτι στους έχοντες ανάγκη. Γιατί άραγε; Μήπως για να μην τα φέρουν σε δύσκολη θέση ενώπιον του ελληνικού λαού; Μήπως γιατί ξέρουν καλά ότι τα καθεστωτικά-μαρξιστικά κόμματα εν Ελλάδι είναι μαθημένα μόνο να παίρνουν και ποτέ, μα ποτέ να δίνουν, έστω και το παραμικρό;

Δεν υπάρχουν σχόλια :