Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ» ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟROMA
«Καουμπόηδες» την έχουν δει τη δουλειά οι «ευπαθείς», λόγω της ατιμωρησίας που υπάρχει και της συμπαράστασης που απολαμβάνουν από τους διάφορους «αλληλέγγυους». Όπως, λοιπόν, οι καουμπόηδες έκαναν ότι ήθελαν στην Άγρια Δύση, έτσι κάνουν και οι «ευπαθείς» στο ψευτορωμαίϊκο του Μνημονίου!
Χθες, λοιπόν, στην πόλη της Θήβας, αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς. Έτσι, θέλησαν να το ελέγξουν και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε και ξεκίνησε μια ξέφρενη καταδίωξη. Τελικά, το ύποπτο όχημα ακολούθησε μια τρελή πορεία λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός του και αφού προκάλεσε ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στους επιβαίνοντες «ευπαθείς», αυτοί τους εξύβρισαν, τους απείλησαν και τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν μια 24χρονη αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο! Με τα πολλά, οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, που αναμένεται να τους αφήσει… ελεύθερους με «περιοριστικούς» όρους, προς… δόξαν της «δημοκρατίας» και της… πολυπολιτισμικότητας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :