Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ



KOREANKIDS
Η είδηση της Κυριακής 27ης Ιανουαρίου 2013, που φυσικά τα τουρκοκάναλα έθαψαν: ‘’Γονείς τρώνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν από λιμό. Φρικιαστικά στοιχεία αποκαλύπτουν μυστικοί ρεπόρτερ σε επαρχία της Βόρειας Κορέας. Ένας «κρυφός λιμός» στις αγροτικές περιοχές του Βορείου και Νοτίου Hwanghae εκτιμάται πως έχει ωθήσει τους κατοίκους στον κανιβαλισμό, με τις φήμες να κάνουν λόγο για περισσότερα από 10.000 θύματα!’’.
Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στις ‘’Λαϊκές Δημοκρατίες¨ Το ίδιο είχε γίνει και επί Στάλιν στην Ουκρανία. Τότε στον μεγάλο λιμό της Ουκρανίας (1932-1933) ή Γολoντομόρ (ουκρανικά: Голодомор) υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές στη σύγχρονη ιστορία της. Οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν πως ο λιμός της Ουκρανίας ήταν απόρροια πολιτικού σχεδίου και της οικονομικής πολιτικής που ακολούθησε ο ‘’πατερούλης του Σοσιαλισμού’’ Στάλιν και ειδικότερα του προγράμματος κολεκτιβοποίησης που εφαρμόστηκε. Πλέον συγκεκριμένα η διετία 1932 – 1933 ονομάστηκε από τη Σοβιετική Ένωση ως “Αγροτική Μεταρρύθμιση”. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Σοβιετικής Ένωσης, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Ουκρανικής ΣΣΔ, με το πρόσχημα της κολεκτιβοποίησης, διέταξε να κατασχεθούν πρώτα όλα τα σιτηρά προϊόντα από τους αγρούς και τις αποθήκες και στη συνέχεια όλα τα μη σιτηρά προϊόντα και τα ζώα. Επιπλέον, απαγορεύτηκε η μετακίνηση του αγροτικού πληθυσμού στις πόλεις. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν ο θάνατος από ασιτία έξι ως δώδεκα εκατομμυρίων ανθρώπων σε διάρκεια πεντακοσίων ημερών. Η επίσημη ουκρανική πλευρά μιλάει για επτά με δέκα εκατομμύρια θανάτους. Συχνά αναφέρεται ως γενοκτονία. Ο λιμός επηρέασε και άλλες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο εκδηλώθηκε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα θύματα στην Ουκρανία, και σε γειτονικές περιοχές της. Μεγαλύτερη χώρα η τότε ΕΣΣΔ, περισσότερα τα θύματα, της «υγιούς οικονομικής στρατηγικής των κομουνιστών ηγετών, που τόσο νοιάζονται για τον λαό!».
Λογικά λοιπόν οι Έλληνες αφυπνίζονται και πετούν το πούσι των τόσων ετών προπαγάνδας της «μεταπολίτευσης». Όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή όχι μόνο ανεβαίνει αλλά θριαμβεύει, είναι τόσο μεγάλα τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος που ούτε τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού δεν μπορούν να τα κρύψουν, με τα μαγειρέματα και τις αλχημείες τους. Το μοναδικό Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα έχει σταθερά διψήφιο ποσοστό και είναι τουλάχιστον τρίτο κόμμα, ενώ στα ντόπια φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης, που ονειρεύονται να γίνει η πλατεία Συντάγματος πλατεία Ταχρίρ, όλο και περισσότεροι Έλληνες τους γυρίζουν την πλάτη.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ
Φλόγα του Ταινάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :