Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ “ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”



XA428764
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, ο οποίος παρουσίασε τους σκοπούς και τις δράσεις του Αυτόνομου Ιδρύματος Γεωπολιτικών Ιστορικών Σπουδών (Α.Ι.Γ.Ι.Σ.)
Στην συνέχεια η ιστορικός Ειρήνη Δημοπούλου παρουσίασε τα ιστορικά ντοκουμέντα για το πολυθρύλητο Κρυφό σχολειό που κράτησε ζωντανή την σπίθα του Ελληνισμού επί τουρκοκρατίας.
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για την αρχή του Αγώνα, τα σύμβολα, τα λάβαρα, τις μάχες και τις λησμονημένες στιγμές μέχρι την ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία.
Ο φιλόλογος Συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής αναφέρθηκε στους άπειρους και ξεχασμένους Νεομάρτυρες και Εθνομάρτυρες του Ελληνισμού με προεξάρχοντα τον Κοσμά τον Αιτωλό.
???????????????????????????????
Την εκδήλωση έκλεισε με την δυναμική ομιλία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σκορπίζοντας ενθουσιασμό στην κατάμεστη αίθουσα. Ο Γενικός Γραμματέας, αφού τόνισε την σημασία των εκδηλώσεων του Α.Ι.Γ.Ι.Σ. για την εκμάθηση της πραγματικής Ιστορίας, αναφέρθηκε στα στρεβλά ψεύδη και τις μεγάλες αλήθειες για την Εθνική Επανάσταση του 1821 που προσπαθούν με ύπουλα μέσα τα φερέφωνα των ανθελλήνων να διαγράψουν. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε με ιστορικά ντοκουμέντα τον Εθνικό, Θρησκευτικό και Φυλετικό χαρακτήρα του Αγώνα του 1821, μεταφέροντας το ηρωικό μήνυμα της Επανάστασης στην σημερινή εποχή! Στην αίθουσα (που απεδείχθη για μια ακόμη φορά πολύ μικρή για να χωρέσει τους Συναγωνιστές και τους φίλους της Χρυσής Αυγής) όπου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα “Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας – Η αλήθεια για το 1821″ εκτέθηκαν ιστορικά κειμήλια από την επανάσταση του 1821.

???????????????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια :