Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ"




ΤΟ Σ.Α.Σ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ!


Το αρμόδιο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, συζήτησε σήμερα την πρόταση της νεοσυσταθείσης εταιρίας (που δημιουργήθηκε για το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ) και την ΑΠΕΡΡΙΨΕ για δυο βασικούς λόγους:

1. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας δεν εμφάνισαν χαρτιά ιδιοκτησίας συγκεκριμμένου πλοίου. ("Ζητάτε να σας δώσουμε άδεια για την εκμετάλλευση ακτοπλοϊκής γραμμής χωρίς να διαθέτετε καράβι; Δεν μπορούμε να δώσουμε τέτοια άδεια", ειπώθηκε χαρακτηριστικά!

2. Η ήδη υπάρχουσα γραμμή της Κοινοπραξίας. ("Οι Ζακυνθινοί έχασαν σε όλη τη χειμερινή περίοδο πάνω απ΄ο1 εκατ. ευρώ και περιμένουν το καλοκαίρι για να τα καλυψουν. Και έρχεστε εσείς τώρα να ζητάτα άδεια για το καλοκαίρι" ; )

Η παραπάνω απόφαση ήταν μια ψυχρολουσία για τους εκπροσώπους της εταιρίας και προκαλεί μείζον θέμα στην όλη εξέλιξη της υπόθεσης αγοράς του ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Αφού η εταιρία δεν προχωρούσε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς, πριν να εξασφαλιστεί η άδεια για την γραμμή!

Και όταν μιλάμε για "γραμμή", εννοούμε (και εδώ είναι η ΒΟΜΒΑ) μια διπλή γραμμη ΠΑΤΡΑ- ΠΟΡΟΣ και ΠΟΡΟΣ ΚΥΛΛΗΝΗ! Σχέδια που αφήνουν εκτός δρομολογίων την ΣΑΜΗ και φυσικά την ΙΘΑΚΗ!

Περισσότερα σε νεώτερές μας ενημερώσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια :