Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ



Maria-Repousi
Και μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί, έρχεται η συγκυβέρνηση του Αντωνάκη να ανοίξει θέμα γάμου των κίναιδων, από την… πίσω πόρτα! Έτσι, με στημένη ερώτηση προς τον δημαραίο υπουργό Δικαιοσύνης, οι γνωστές και μη εξαιρετέες βουλευτίνες της ΔΗΜΑΡ, Μ. Ρεπούση και Μ. Γιαννακάκη, επισημαίνουν πως «με τον Ν. 3719/2008 δόθηκε δυνατότητα σύναψης συμφώνου συμβίωσης αποκλειστικά σε άτομα διαφορετικού φύλου και ότι η διάταξη αυτή δημιουργεί συνθήκες διάκρισης κατά των ατόμων του ιδίου φύλου που επιθυμούν να συνάψουν το συγκεκριμένο σύμφωνο».
Την «πάσα» από τις… συντρόφισσες πήρε ο Ρουπακιώτης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:
«Η ελληνική κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, ύστερα από διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου, σχετικά με το ερώτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης».
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η σχετική απόφαση έχει ληφθεί, επειδή όμως είναι… δυσκολοχώνευτη από την ελληνική κοινωνία, θα προηγηθεί μια παρωδία διαλόγου. Συμπερασματικά, η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση, εκτός από την εξαθλίωση, προωθεί και την… εκπούστευση της κοινωνίας μας. Και στα δυο πρέπει να αντισταθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :