Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΚΩΜΑ, ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙ!



TROICA72
Μια ανθρώπινη τραγωδία έλαβε χώρα εχθές το απόγευμα στην Λάρισα, με θύματα πέντε νέους ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση, στο νοσοκομείο της πόλης!
Πιο συγκεκριμένα, οι πέντε νέοι βρίσκονταν σε σπίτι, μέσα στην πόλη της Λάρισας, και ελλείψει άλλου τρόπου θέρμανσης άναψαν ένα μαγκάλι, από τις αναθυμιάσεις του οποίου δηλητηριάστηκαν, με τα γνωστά αποτελέσματα, Λίγο αργότερα, μία φίλη τους πήγε στο σπίτι αλλά παρότι χτυπούσε το κουδούνι δεν της άνοιγε κανείς. Αυτή ανήσυχη ειδοποίησε την σπιτονοικοκυρά που άνοιξε την πόρτα με το κλειδί της και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα!
Και βέβαια, μαγκάλια είχαμε την παλιά εποχή, μέχρι το 1960. Μετά ήρθε το σύστημα θέρμανσης με το πετρέλαιο, που μπήκε σ’ όλα τα σπίτια, πλούσια και φτωχά. Σήμερα, στην εποχή του Μνημονίου, οι πολιτικάντηδες και υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω, στην εποχή του μαγκαλιού και ιδού τα αποτελέσματα! Άλλο ένα έγκλημα του Μνημονίου, λοιπόν. Αυτό το αίμα ποιος θα το πάρει επ’ αυτού και επί τα τέκνα αυτού;

Δεν υπάρχουν σχόλια :