Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΟΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ «ΗΘΟΣ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



ANTITROMOKRATIKH23
Ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης για την τυφλή τρομοκρατική επίθεση σε εταιρεία ταχυμεταφορών, εξέδωσε μια κάποια ψευδεπίγραφη αναρχοκομμουνιστική συμμορία – κρυφή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (η τρομοκρατική συμμορία είναι μία και μοναδική και παρουσιάζεται κάθε φορά με άλλη επωνυμία, για να δείξουν πως είναι πολλοί). Πρόκειται για μια χυδαία παραληρηματική ανακοίνωση των αβροδίαιτων «επαναστατών Β.Π.» (Βορείων Προαστίων), η οποία με καθαρά μαφιόζικο τρόπο απειλεί ευθέως «με σφαίρες, με βόμβες, με σιδερογροθιές» τους μάρτυρες τρομοκρατικών ενεργειών, αλλά και όσους «αστυνομικούς, δικαστές, δεσμοφύλακες και άλλους έχουν βλάψει ή προσβάλλει συντρόφους».Ιδού, λοιπόν, το πολυδιαφημισμένο από τα κανάλια της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου «ήθος» της αριστεράς, σε όλο το μαφιόζικο… μεγαλείο του:
«Στις 10 Μαρτίου πράξαμε το αυτονόητο. Μετουσιώσαμε τις υποσχέσεις μας για εκδίκηση σε πράξη. Τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας ταχυμεταφορών swift-mail στο Παγκράτι. Οι λόγοι για αυτή μας την επίθεση είναι απλοί και ξεκάθαροι. Η Ρεκλείτου Φωτεινή η οποία είναι η γυναίκα του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ταχυμεταφορικής και εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα, την 1 Νοεμβρίου του 2010 με την μικροαστική και αστυνομική περιέργεια που την διακατείχε άνοιξε ένα δέμα το οποίο είχαν αφήσει οι σύντροφοί μας εκεί για να αποσταλεί στην πρεσβεία του Μεξικό. Η περιέργειά της οδήγησε στον τραυματισμό της. Στη συνέχεια ως γνήσια ρουφιάνα ειδοποίησε τους μπάτσους δίνωντας αναλυτική περιγραφή για το ποιός το άφησε και προς τα που κατευθύνθηκε. Εξαιτίας της ρουφιανιάς της κινητοποιήθηκαν δεκάδες μπάτσοι οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και περικύκλωσαν τους συντρόφους μας με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν. Από εκείνη την μέρα η Ρεκλείτου ανήκει στην μαύρη λίστα του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης. Η αξιοπρέπειά μας δεν μας αφήνει ποτέ να ξεχνάμε τους ρουφιάνους. Ας καταλάβει λοιπόν το συγκεκριμένο υποκείμενο ότι αυτό ήταν απλώς ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα με αποδέκτη όλους τους μάρτυρες κατηγορίας των δικαστηρίων την Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς που θα σηκώσουν το δάκτυλο και θα “αναγνωρίσουν” τους “ενόχους”. Ας μην ξεχνάνε ότι τουλάχιστον παλιά οι καταδότες φορούσαν κουκούλα ενώ τώρα έχουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους. Δεν είναι πολύς ο καιρός που άλλοι σύντροφοι έσπασαν στο ξύλο έναν άλλο μάρτυρα κατηγορίας της προηγούμενης δίκης της ΣΠΦ. Μιλάμε για τον ξυλοδαρμό του χαπάκια μπάτσου της αντιτρομοκρατικής Μουρδουκούτα στην Καλλιθέα. Επίσης πριν ενάμιση μήνα περίπου, καταστράφηκε στα Εξάρχεια το μαγαζί “το καφετί” ενός άλλου ρουφιάνου που είχε κάνει μήνυση και ζητούσε χρηματική αποζημίωση από φυλακισμένο σύντροφο της Συνομωσίας. Κάθε αναγνώριση και κάθε καταδοτική μαρτυρία δεν θα λησμονείται. Ας είμαστε ξεκάθαροι… Όσοι ρουφιάνοι, μπάτσοι, δικαστές και δεσμοφύλακες έχουν βλάψει ή προσβάλλει τους συντρόφους μας να ξέρουν ότι δεν θα ξεχαστούν όσος καιρός και να περάσει. Κάποια νύχτα θα δεχτούν την ανεπιθύμητη για αυτούς επίσκεψή μας με σφαίρες, με βόμβες, με σιδερογροθιές…»
Και βέβαια, όλο αυτό το θράσος που βγάζουν οι τρύπιες φλωράντζες της τρομοκρατίας, προέρχεται αφενός μεν από τη δημόσια πολιτική κάλυψη που τους προσφέρουν τα κόμματα της άκρας αριστεράς (κατά κύριο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ) και αφετέρου δε από την ασυλία που τους παρέχει το κατοχικό-μνημονιακό ψευδοκράτος των πανικόβλητων Αντωνάκη και Δένδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :