Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ” ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ


PINOKIO
Μας πρήζουν επί καθημερινής βάσεως οι καθεστωτικοί και οι μαρξιστές (στις περισσότερες περιπτώσεις οι δύο έννοιες ταυτίζονται…) με τις «ρατσιστικές επιθέσεις» που πραγματοποιούν τα «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής κατά των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών». Αλλά, για «ρατσιστικές επιθέσεις» ακούμε και «ρατσιστικές επιθέσεις» δε βλέπουμε. Αφού, λοιπόν, «ρατσιστικές επιθέσεις» δεν υπάρχουν, εμείς θα τις ανακαλύψουμε, σκέφτηκαν προφανώς στα λασπολογικά χαλκεία του Περισσού (στον ελεύθερο χρόνο τους, γιατί τελευταία είναι… απασχολημένοι με τις απολύσεις που κάνουν στα ΜΜΕ του ΚΚΕ…).
Κι αμ’ έπος, αμ’ έργον! Προχώρησαν, λοιπόν, τα σκύβαλα του Περισσού σε καταγγελία για χρυσαυγίτικη «ρατσιστική επίθεση» στις Μοίρες Ηρακλείου, στην οποία διαβάζουμε τα κάτωθι:
«Ομάδα 15 – 20 ατόμων (ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές) – που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με τούβλα και σιδηρολοστούς στο σπίτι που διαμένει ο μετανάστης, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού, μπήκαν μέσα στην αυλή και προσπαθούσαν με γροθιές και κλωτσιές να γκρεμίσουν την πόρτα εισόδου, προκαλώντας το φόβο και τον πανικό σε όλα τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους. Τέτοιες ενέργειες είναι προϊόντα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που καλλιεργεί η τρικομματική κυβέρνηση και που ως επί το πλείστον αναπαράγει η φασιστική Χρυσή Αυγή. Αυτές συσκοτίζουν την πραγματική αιτία των προβλημάτων που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι, Έλληνες και ξένοι, συνολικά ο λαός. Η ιστορία διδάσκει ότι σε περιόδους οικονομικών κρίσεων τα φαινόμενα αυτά αξιοποιούνται από το καπιταλιστικό σύστημα για να μην τολμήσει ο λαός να αμφισβητήσει τις επιλογές του κεφαλαίου, για να τσακιστεί η εργατική πρωτοπορία. Το ΚΚΕ καλεί τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της περιοχής, τα 5μελή και 15μελή των μαθητικών κοινοτήτων να καταγγείλουν το γεγονός και συνολικά την δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής».
Ιδού και η αποκάλυψη της πολύ πρόχειρης προβοκάτσιας που έστησαν οι κουκουέδες σεναριογράφοι της πλάκας:
1ον) Το περιστατικό που περιγράφουν ουδέποτε καταγγέλθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ή σε άλλη υπηρεσία της Αστυνομίας.
2ον) Πως γνωρίζουν οι… φωστήρες του Περισσού ότι στην ομάδα των 15-20 ατόμων υπήρχαν και «ανήλικοι μαθητές», αφού -όπως οι ίδιοι γράφουν- οι δράστες «φορούσαν κουκούλες»;
3ον) Το παραμύθι των κουκουέδων κόβεται απότομα εκεί που 15-20 άτομα επιχειρούσαν να σπάσουν μια πόρτα, δεν έχει… τέλος! Τι έγινε άραγε στο τέλος; Την έσπασαν; Δεν την έσπασαν; Κι αν την έσπασαν τι έκαναν μετά; Κι αν δεν την έσπασαν, γιατί δεν την έσπασαν; Λογικές οι απορίες μας, αλλά υπάρχει εξήγηση γιατί δεν υπάρχει συνέχεια στο παραμύθι: λόγω των απολύσεων υπάρχει πρόβλημα προσωπικού στο κόμμα και προφανώς κάποιο στέλεχος έστειλε τον συντάκτη της ανακοίνωσης σε άλλη δουλειά, κι έτσι αυτή έμεινε στη… μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :