Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΟΧΙ στην υποδούλωση - ΟΧΙ στο μνημόνιο (ΒΙΝΤΕΟ)



Πρώτο θέμα καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ είναι η μεγάλη οικονομική κρίση και τα όσα δεινά έχει επιφέρει κυρίως στις μικρομεσαίες τάξεις, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες συμπατριωτών μας να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και ορισμένες στην εξαθλίωση! Μια κρίση, κατ’ εμένα τεχνητή αφού εμφανίστηκε όταν έγινε ευρέως γνωστό το θέμα με το φυσικό αέριο, που στόχο έχει να υποδούλωση τα Έθνη, τις μελλοντικές γενεές να εκχωρήσει τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων.

Μια κρίση την οποία τα ΜΜΕ μεγαλοποιούν καθημερινά διογκώνοντας ακόμη περισσότερο το πρόβλημα, με τις ευλογίες φυσικά των πολιτικάντηδών μας αλλά και των ξένων εξουσιαστών. Έτσι, προκαλούν στον λαό αίσθημα διαρκούς ανασφάλειας και τον οδηγούν σε μια μόνιμη κατάσταση ανισορροπίας. Σκοπός τους οι άνθρωποι να αισθάνονται πολύ κουρασμένοι και εξουθενωμένοι, ούτως ώστε να μην μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους, πιο είναι το καλό της πατρίδας τους. Μπερδεύουν τόσο πολύ τον λαό σε σημείο που θα προκαλέσουν απάθεια και αδιαφορία στην μάζα, για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια.

Το χρήμα έπρεπε να κυκλοφορεί για να λιπαίνει τους «τροχούς» της οικονομίας  γιατί κάθε στασιμότητα του έχει ολέθρια επίδραση στην λειτουργία του κρατικού μηχανισμού,  εξού και τα αποτελέσματα της στασιμότητας αυτής φαίνονται τώρα. Όταν δεν λιπαίνονται οι τροχοί του μηχανισμού, μπορεί ακόμη και να σταματήσει η κανονική του λειτουργία. Όπως για παράδειγμα με την κρίση πανικού που δημιούργησαν στον λαό αλλά και με την αντικατάσταση των χρημάτων με χάρτινους τίτλους όπως για παράδειγμα το χρηματιστήριο, τα ομόλογα, τα αξιόγραφα, οι μετοχές και πολλά άλλα παρόμοια σκάνδαλα, που είχαν σαν αποτέλεσμα αυτή την στασιμότητα οι συνέπειες της οποίας έχουν γίνει είδη αρκετά αισθητές.
Επίσης, η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των λίγων, των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι με την σειρά τους κατέστρεψαν την μικρή βιομηχανία δηλαδή τον δευτερογενή τομέα, ενώ συρρίκνωσαν σε σημείο καταστρεπτικό και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Απορρόφησαν με λίγα λόγια όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του κράτους.

Δυστυχώς αυτή η στασιμότητα των διάφορων κεφαλαίων αλλά και οι λανθασμένοι χειρισμοί των πολιτικών δυνάμεων στα οικονομικά και όχι μόνο, ζητήματα, ανάγκασε τα κράτη, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, για να βρουν χρήματα να αποταθούν για χρήματα ζητώντας δάνειο από τους τοκογλύφους, στην προκειμένη περίπτωση από το ΔΝΤ.

Κάθε δάνειο αποδεικνύει την αδυναμία ενός κράτους αλλά και των εκάστοτε κυβερνώντων, όπως επίσης και των υπολοίπων της τάχα αντιπολίτευσης. Τα δάνεια κρέμονται σαν την δαμόκλειο σπάθη, πάνω από τα κεφάλια των κυβερνώντων, οι οποίοι λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης δεν μπορούν να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις. Για παράδειγμα αντί να τρέχουν στους τραπεζίτες για ελεημοσύνη και να υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας τους θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν έκτακτα μέτρα και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να καλύψουν το έλλειμμα της κρατικής μηχανής.
Ενώ όσο αφορά το τραπεζικό έλλειμμα, θα μπορούσαν κάλλιστα να αφήσουν τις "προβληματικές" τράπεζες να πτωχεύσουν, συγχωνεύοντας τες σε μια Κεντρική Αναπτυξιακή Τράπεζα. Παράλληλα δε, θα έπρεπε να γίνει λογιστικός έλεγχος για να βρεθούν οι αίτιοι (κλέφτες) ούτως ώστε να οδηγηθούν στην φυλακή και να δημευθεί η περιουσία τους προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης της πατρίδας μας. Οι πολιτικάντηδες μας όμως, εσκεμμένα, εθελοτυφλούν αφού, ενώ καίγεται το δάσος (η πατρίδα) προσπαθούν να σώσουν ένα ξερόχορτο (Τράπεζα). Θα μπορούσε οι πανέξυπνοι μας διανοητές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ισλανδίας (βλέπε βίντεο πιο κάτω & παλαιότερη μας αναφορά)


Τα δάνεια από το ΔΝΤ αλλά και από άλλους παγκόσμιους ληστρικούς οργανισμούς, είναι σαν βδέλλες, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να τις αφαιρέσεις από το σώμα σου και σιγά – σιγά σου πίνουν όλο το αίμα. Η μόνη περίπτωση να φύγουν από το σώμα είναι να αποσπαστούν από μόνες τους (πράγμα ακατόρθωτο αφού όσο υπάρχει χρήμα, αυτοί θα το ρουφούν), είτε να τις κάψεις. Όμως όπως βλέπουμε και στα διάφορα άλλα κράτη, όχι μόνο δεν τις αποσπούν, αλλά εξακολουθούν να βάζουν και νέες στο σώμα τους έτσι που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η εκούσια αφαίμαξη θα είναι και η αιτία για την καταστροφή τους.

Το δάνειο ΔΕΝ είναι η σωτηρία μας,  όπως προσπαθούν οι διάφοροι καλοθελητές να εμπεδώσουν στο μυαλό του κάθε συμπατριώτη μας. Για παράδειγμα αν το δάνειο έχει τόκο 5%, μέσα σε 20 χρόνια το κράτος θα έχει πληρώσει, χωρίς φυσικά κανένα απολύτως όφελος  τόκο ίσο με το δάνειο, μέσα σε 40 χρόνια το διπλάσιο, μέσα σε 60 το τριπλάσιο ποσό, και το χρέος παραμένει πάντα χρέος ανεξόφλητο!

Ένα σοβαρό Κράτος, βασισμένο σε ηγέτες που θα ασκούσαν πραγματική Εθνική Πολιτική,  θα μάζευε τα χρήματα για ανάπτυξη και για τις διάφορες του ανάγκες παρά να πληρώνει φόρουςΔυστυχώς τα όσα μέτρα προωθούν οι πολιτικάντηδες σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους, αφαιρούν μέχρι και την τελευταία περιουσία και τον τελευταίο οβολό από τους φτωχούς, για να τα δώσουν στους πλούσιους και στους δανειστές.

Πραγματικά απορώ αν μερικές φορές οι κυβερνώντες μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες μας έχουν έλλειψη κρίσης ή μήπως όλα τα ατοπήματα στα οποία προβαίνουν τα κάνουν εσκεμμένα. Όλοι τους ανεξαιρέτως κομματικής ταμπέλας ή απόχρωσης, μας λένε για την ανάγκη δανεισμού από τον Διεθνή Μηχανισμό Στήριξης, επιχειρώντας να μας πείσουν ότι είναι η τελευταία μας ελπίδα. Θέλουν να υποδουλώσουν το μέλλον του λαού μας και του τόπου μας, παίρνοντας δάνεια από την Τρόικα και χωρίς να σκέφτονται ότι θα χρειαστεί να πληρώσουμε πολύ περισσότερα αφού το χρέος θα επιβαρύνετε από τους τόκους και τα χρήματα θα προέρχονται από το κρατικό ταμείο. Δηλαδή, από τον κάθε φορολογούμενο που θα πρέπει να πληρώνει μια ζωή σε ένα δάνειο χωρίς αντίκρισμα.

Πραγματικά, υπήρχε τίποτα απλούστερο από το να πάρουν τα χρήματα που είχαν ανάγκη από τους φορολογούμενους, με σωστή διαστρωμάτωση;

Ενάντια σε όλους αυτούς βρίσκεται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πόλος αντίστασης στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και στην υποδούλωση του λαού μας. Η μόνη πολιτική δύναμη που τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στον δανεισμό από τους διεθνείς τοκογλύφους, χωρίς μισόλογα και «Όχι, αλλά ...». 
Σε όλους αυτούς που προσπαθούν να φοβερίσουν τον κόσμο, λέγοντας τους πως «αν δεν πάρουμε δάνειο θα πεινάσουμε», το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τους απαντά, καλύτερα να πεινάσουμε αλλά να είμαστε περήφανοι και πραγματικά ελεύθεροι, καλύτερα τα παιδιά μας να ζούνε άρχοντες στην γη των πατέρων τους παρά δούλοι σε κάποιο τοκογλύφο.

Κλείνοντας θα παραθέσω τα λόγια του πρίγκιπα Μπέρνχαρτ, ιδρυτή της λέσχης Μπιλντερμπεργκ. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια λέσχη από πολιτικούς ηγέτες, άτομα που διοικούν τις κεντρικές τράπεζες ανά το παγκόσμιο και μέλη κρατικών υπηρεσιών με δύναμη και επιρροή στον κόσμο που συνεδριάζει πίσω από κλειστές αίθουσες με πλήρη μυστικότητα είναι πέρα για πέρα ύποπτοι, με σκοπό να υποδουλώσουν όλα τα έθνη κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία φυσικά θα χειρίζονται αυτοί, αφού ο οδηγός τους, οι φιλοχρηματία και η δίψα τους για εξουσία αυτό τους επιβάλλει.

«Είναι δύσκολο να επανεκπαιδεύσεις ανθρώπους, που έχουν μεγαλώσει με Εθνικιστικές ιδέες, να παραχωρήσουν τμήμα της Εθνικής τους κυριαρχίας σε ένα παγκόσμιο σώμα.»

Τα πιο πάνω λόγια αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και αποδεικνύουν περίτρανα, ποιοι πραγματικά αποτελούν την Εθνική Αντίσταση ενάντια στο σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :