Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ (ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!): ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ



PASOK23
Βρε, βρε, βρε, σαν τα χιόνια… Επανεμφανίστηκε, λοιπόν, μετά από απουσία μακράς διαρκείας η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδοντας τις φήμες ότι έχει διαλυθεί προ πολλού, κι έχει μείνει μόνο η… σφραγίδα (κάποιοι πάντως λένε πως πρόκειται για… ανάσταση των Λαζάρων…). Η δε επανεμφάνιση είχε να κάνει με την τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου στη βουλή για διαχωρισμό των Ελλήνων μαθητών από τους αλλοδαπούς μαθητές στα σχολεία, καθότι οι τελευταίοι δε γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα, με αποτέλεσμα να καθυστερούν τα μαθήματα και να μένουν τα παιδιά μας αγράμματα. Ιδού η… νεκρανάσταση, συγνώμη λάθος, η ανακοίνωση θέλαμε να πούμε της Ν. ΠΑΣΟΚ:
«Σαν σήμερα, στις 15 Μαρτίου 1943, οι πρώτοι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, αναχώρησαν για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 50.000 από αυτούς, δεν επέστρεψαν ποτέ.
Χθες, 14 Μαρτίου 2013, οι απόγονοι των ναζί στην Ελλάδα, μιλώντας στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή, στην τρίτη ημέρα συνεδρίασης για την αρχή αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, πρότειναν ένα ακόμα μέτρο, στα βήματα των προγονών τους, τον διαχωρισμό στα σχολεία για τα παιδιά των Ελλήνων και των μεταναστών.
Οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να παλέψουμε, έτσι ώστε να σταματήσει η δράση της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή, είναι επικίνδυνη για όλους μας.
Οι μετανάστες και τα παιδιά τους, στους οποίους αναφέρεται επανειλημμένα με απαξιωτικό και υποτιμητικό τρόπο η Χρυσή Αυγή, ακόμα κι από τα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι οι γείτονες, συμμαθητές και συμφοιτητές μας, είναι οι φίλοι μας. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και προβλήματα.
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί να τους ακουμπήσουν. Τα παιδιά των μεταναστών δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια. Τα ελληνικά σχολεία θα συνεχίσουν να αποτελούν κοιτίδες προόδου και δημοκρατίας. Παράλληλα, δηλώνουμε την πρόθεση μας να ζητήσουμε στο πλαίσιο της σχετικής διαβούλευσης τη συμμετοχή των νέων μεταναστών συμπολιτών μας στα Τοπικά Συμβούλια Νεολαίας…».
(ΥΓ): Κακόβουλες φήμες ότι την ώρα που φτιαχνόταν η ανακοίνωση ακούστηκε έξω από την αίθουσα η κραυγή «κλέφτης πιάστε τον!» και οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ αναστατώθηκαν και την κοπάνησαν πανικόβλητοι από διάφορες κατευθύνσεις, διαψεύδονται ρητά και κατηγορηματικά. Ουδέποτε ακούστηκε φωνή που έλεγε «κλέφτης, πιάστε τον»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :