Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ



KARATZAF
Έφυγαν και οι τελευταίοι από το κόμμα του Καρατζαφέρη, που έμεινε με τον Αϊβαλιώτη! Χθες, λοιπόν, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το υπόλειμμα του ΛΑΟΣ οι πρώην βουλευτές Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος (γνωστός και ως «φρουτάκιας»), Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, Αστέριος Ροντούλης ο οποίος ήταν και Γραμματέας της ΚΕ του ΛΑΟΣ, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτικού Συμβουλίου Γιώργος Κανελλόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος «Ίων Δραγούμης» Δημήτρης Σαρατσιώτης.
Οι αποχωρήσαντες έστειλαν επιστολή στον κ. Καρατζαφέρη την οποία και δημοσιοποίησαν, με την οποία τον κατηγορούν για παλινωδίες και «εξωφρενικές ανακολουθίες». Όπως π.χ. την υπερψήφιση του Μνημονίου, τη συμμετοχή στη συγκυβέρνηση Παπαδήμου, ακόμα και τα εγκώμια που έπλεκε ο Γ. Καρατζαφέρης στον Χριστόφια. Δηλαδή, «περσινά –και προπέρσινα- ξινά σταφύλια», που λέει ο λαός μας.
Η απορία μας είναι η εξής: τώρα, κατόπιν εορτής, τα θυμήθηκαν; Τι τους εμπόδιζε να καταψηφίσουν το Μνημόνιο, αφού… διαφωνούσαν; Γιατί δεν αποχωρούσαν από το κόμμα τους όταν έμπαινε στη συγκυβέρνηση Παπαδήμου (στην οποία μάλιστα ο νυν… διαφωνών Αστέριος Ροντούλης ήταν και υπουργάρα);
Τέλος, με θράσος χιλίων πιθήκων, οι χτεσινοί υπηρέτες του Μνημονίου της δυστυχίας μας, εμφανίζονται ως… αντισυστημικοί και… αντιμνημονιακοί: «Για μας δεν είναι κακός μόνο ο Σαμαράς, δεν είναι υπόλογος μόνο ο Βενιζέλος, δεν είναι εθνοαποδομητής μόνο ο Κουβέλης, είναι όλος ο ηγετικός κύκλος των μιζοκομμάτων. Δεν συζητούμε μαζί τους, δεν έχουμε καμία πολιτική συγγένεια με τα συμφέροντα που υπηρετούν. Δεν είμαστε με το σύστημα και δεν έχουμε, ούτε θα αποκτήσουμε, εταιρική σχέση μαζί του. Θα πορευτούμε δυναμικά και δεν θα αποποιηθούμε των ιστορικών μας ευθυνών. Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την Ενότητα και την Συμπαράταξη των Δημοκρατικών Πατριωτικών και Αντιμνημονιακών Δυνάμεων».
(ΥΓ): Πέραν από το θράσος τους, υπάρχει και κάτι πολύ χειρότερο η αχαριστία. Διότι ποιοι ήταν αυτοί οι «μεγάλοι πολιτικοί παράγοντες» πριν τους μαζέψει από τα αζήτητα της πολιτικής ο Καρατζαφέρης; Μηδέν επί μηδέν, μηδέν!

Διαβάστε στο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Νέα “πατριωτική” κίνηση γεννιέται με τα ορφανά του ΛΑΟΣ, του Καμμένου και ορισμένων αριστερών…

Δεν υπάρχουν σχόλια :