Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

EΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΖΟΥΓΚΛΑ...!!! ''ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ'' ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΤΥΠΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ... ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ....!!!





Αν νομίζατε ότι με τις κλοπές τα έχετε δει όλα, τότε διαβάστε αυτό.
Σπείρα ληστών, εκμεταλλευόμενη την απουσία των ιδιοκτητών από τα σπίτια τους, οι οποίοι λείπουν επειδή πάνε σε κηδεία ή είναι οι ίδιοι νεκροί, μπαίνει μέσα και τα ξαφρίζει ανενόχλητη.

Πώς γνωρίζουν για την απουσία των ιδιοκτητών; 

Αυτό κι αν ξεπερνά κάθε λογική και κυρίως κάθε ανθρώπινο συναίσθημα.

Δεν έχουν κυριολεκτικά το Θεό τους. Ενημερώνονται από τις αγγελίες θανάτου για την ημέρα και την ώρα της κηδείας και εκμεταλλεόμενοι τον πόνο των συγγενών – που φυσικά θα πάνε να θάψουν τον οικείο τους – μπαίνουν στα σπίτια και τα κάνουν φύλλο και φτερό. Αν μάλιστα ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος ο νεκρός, τότε ακόμα καλύτερα για τους ίδιους. 

Η σπείρα αυτή φαίνεται να είναι νεοσύστατη, ωστόσο κατάφερε να κάνει χρυσές δουλειές. Μάλιστα χτύπησε και σήμερα το απόγευμα, σε κηδεία ηλικιωμένου άντρα στην Έγκωμη.

Ο πονοκέφαλος τώρα της αστυνομίας μεγάλωσε, αφού πρέπει να προστατεύσει τους πολίτες που βάζουν αγγελία θανάτου, προς ενημέρωση των οικείων και των φίλων του νεκρού, αλλά και το σπίτι του πεθαμένου. 

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια :