Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

10363869_303730926459030_4478457746231824893_n
Ένα άρθρο που γράφτηκε μετά την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οδό Σολομού, είναι σαν να γράφτηκε στο μέλλον… Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή – άρθρο, προς το καθεστώς, που από τότε ο Αρχηγός είχε αντληφθεί, πως σκαρφίζεται τρόπους εξόντωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Της μόνης δύναμης που το καθεστώς έτρεμε – τρέμει – και θα τρέμει πάντα.
“Μια νέα τρομοκρατική επίθεση έγινε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 1998, εναντίον των γραφείων της κεντρικής διοικήσεως του κινήματός μας, στην οδό Σολωμού 74. Συγκεκριμένα, στις 9.30 περίπου το βράδυ, άγνωστοι επετέθησαν με εμπρηστικές βόμβες κατά των γραφείων μας και η επίθεση αυτή ήταν πέρα για πέρα δολοφονική, αφού θα μπορούσαν να καούν ζωντανοί άνθρωποι από την πράξη αυτή. Κανείς όμως υπουργός δεν θεωρεί αυτό ζήτημα τιμής, κανένας δημόσιος λειτουργός δεν κατηγόρησε κανέναν για απόπειρα ανθρωποκτονίας… Η βόμβα αυτή είναι η 12η που ρίχνουν οι παρακρατικοί του συστήματος κατά του κινήματός μας…»
Από δημοσίευμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για παρόμοια ακριβώς εγκληματική και τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο ίδιο ακριβώς γραφείο πριν επτά χρόνια!
 
Δεν θέλω να πιστέψω τις πληροφορίες που μας έρχονται ότι κάποιοι ευφυείς εγκέφαλοι έχουν συλλάβει την ιδέα ότι προκειμένου να τους δοθεί πολιτικά η δυνατότητα να κτυπήσουν τους ακροαριστερούς και να μη θίξουν την εικόνα τους περί «μεσαίου χώρου», θα πρέπει να βρουν τρόπο πάση θυσία να κτυπήσουν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ομιλούμε περί κράτους δικαίου, αλλά για μια λατινοαμερικανική μπανανία και για ξεκάθαρες πολιτικές διώξεις. Εάν δηλαδή, για να μη τους πει κακά παιδιά η αριστερή χούντα των ΜΜΕ, επειδή θα κάνουν το αυτονόητο καθήκον τους σαν κυβερνήτες της χώρας, θα πρέπει να συλλάβουν και μερικούς αθώους, τότε μιλάμε όχι για διατεταγμένη πολιτεία, αλλά για ζούγκλα! 
Η τρομοκρατική επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με μεγάλη ποσότητα βομβών κατά των γραφείων μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2005, είχε πέρα για πέρα εγκληματικό χαρακτήρα. Τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οδό Σολωμού βρίσκονται στον τρίτο όροφο, η σκάλα είναι ξύλινη όπως ξύλινα είναι και τα πατώματα ολόκληρου του ορόφου. Είναι βέβαιον ότι εάν η φωτιά επεκτείνετο θα υπήρχαν νεκροί. Η επίθεση αυτή δεν ήταν η πρώτη. Οι αρχές γνώριζαν ότι είμαστε στόχος και μάλιστα συγκεκριμένη ακροαριστερή οργάνωση με δημόσια ανακοίνωσή της είχε δηλώσει ότι κάθε πράξη βίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πολιτικά αποδεκτή! Πριν δέκα μόλις ημέρες, το κίνημά μας με αφορμή μία αντιφασιστική συγκέντρωση είχε αποστείλει φαξ στις αστυνομικές αρχές και τόνιζε ότι τα γραφεία μας αποτελούν στόχο. Ας σημειωθεί ότι τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ανοικτά τρεις μόνον ώρες την εβδομάδα! Ας σημειωθεί ότι κάτω από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Θεσσαλονίκη υπήρχε αστυνομική φρουρά, στην Αθήνα όμως όχι! Αντί λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά και μετά από περισσότερες από 15 τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μας κάποιοι να σιωπήσουν, διέταξαν και έρευνα στα γραφεία μας. Σου ρίχνουν βόμβες δηλαδή και αντί να κάνουν έρευνα στους χώρους όπου πιθανώς να βρίσκονται οι δράστες κάνουν έρευνα στο χώρο των θυμάτων! Και βρίσκουν κάποια υπολείμματα (όπως μου αναφέρθηκε) από τις βόμβες, που είχαν ρίξει οι επιτιθέμενοι και σχηματίζουν δικογραφία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Το πλέον εξωφρενικό καλούν τον υπογράφοντα για ανάκριση, την στιγμή που είναι γνωστό ότι δεν ήταν παρών την ώρα του επεισοδίου. 
Απλά θυμίζω ότι στην διάρκεια, στο παρελθόν, προεκλογικής περιόδου από ένα γραφείο βουλευτού της Ν.Δ. είχε συνεργάτης του πυροβολήσει οπαδό του ΠΑΣΟΚ. Σε μία άλλη δε περίπτωση, οπαδός άλλου βουλευτού της Ν.Δ. είχε σκοτώσει, πυροβολώντας, πολιτικό του αντίπαλο. Κανένας όμως δεν θεώρησε υπεύθυνους τους βουλευτές για το επεισόδιο, ούτε και το κόμμα… Απ’ ό,τι ξέρουμε, στην δημοκρατία ισχύει η αρχή της προσωπικής ευθύνης και όχι της συλλογικής. 
Από το 1993, που δραστηριοποιείται πολιτικώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχοντας συμμετάσχει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές του 1994, στις βουλευτικές εκλογές του 1996, σε συνεργασία με το κόμμα «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» στις ευρωεκλογές του 1999 και σε συνεργασία με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» στις ευρωεκλογές του 2004, από το 1993, λοιπόν, μέχρι στις 7 Μαρτίου του 2004, που κυβερνούσε την χώρα το ΠΑΣΟΚ έλαβαν χώρα αρκετά επεισόδια, για κάποια από τα οποία μάλιστα έγιναν και δίκες. Για 11 ολόκληρα χρόνια ποτέ μα ποτέ, σεβόμενοι το γεγονός ότι είμαι ο επικεφαλής ενός έστω και μικρού νομίμου πολιτικού κόμματος, δεν με κάλεσαν ούτε για μία κατάθεση. Δεκαεννιά μήνες κυβερνάει η Ν.Δ. και με έχουν καλέσει δύο φορές και απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι μου ετοιμάζουν κατηγορητήρια… 
Βεβαίως, υπάρχει Δικαιοσύνη και θα αναζητήσουμε το δίκαιό μας. Υπάρχει ακόμη και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και εκεί θα το αναζητήσουμε εάν δεν το βρούμε στην Ελλάδα. Με όση φωνή διαθέτουμε θα φωνάξουμε γι’ αυτό το δίκαιό μας και θα αναζητήσουμε και ευθύνες σε όσους παρανομήσουν εις βάρος μας. 
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα τελευταία 12 χρόνια έχουν γίνει περισσότερες από 20 τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανείς γι’ αυτές και δεν έχει γίνει ποτέ καμμία έρευνα! Σήμερα 5 ημέρες μετά την ξεκάθαρα τρομοκρατική επίθεση κατά των γραφείων μας στην Οδό Σολωμού, επίσης δεν έχει εντοπισθεί κανένας ύποπτος και δεν έχει γίνει καμμία έρευνα. Το μόνο που έχει γίνει είναι να σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εάν αυτό δεν είναι πολιτική δίωξη, τότε τι είναι; “
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Y.Γ.1: Καταλάβατε τώρα άπαντες, γιατί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουμε ΑΡΧΗΓΟ και όχι “πρόεδρο”;

Δεν υπάρχουν σχόλια :