Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΚΩΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΠΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΕΡΗΜΙΑ



Δεν άφησαν να πάει χαμένη ούτε μια μέρα οι συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των κόκκινων ληστοτρομοκρατών, κι έπιασαν αμέσως δουλειά.
Βέβαια, την πρώτη μέρα που είναι ακόμα ζεστό το πράγμα, δε μπήκαν κατευθείαν στο «ψητό», αλλά το πήγαν απέξω-απέξω.
Έτσι, ο γνωστός συριζαίος και εκλεγείς αντιπεριφερειάρχης με την Δούρου (στον Βόρειο Τομέα), Γιώργος Καραμέρος, κατηγόρησε την αστυνομία –μέσω Twitter- γιατί πυροβόλησε τον… κοινωνικό αγωνιστή:

«Με λίγα λόγια η Αστυνομία άνοιξε τυφλό πιστολίδι στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της πρωτεύουσας»
Βέβαια, η αλήθεια –που παριστάνει πως αγνοεί ο «προοδευτικός»- είναι ότι ο αρχιτρομοκράτης ήταν ο πρώτος που άρχισε το πιστολίδι και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν, αλλά το προσπερνάμε. Τι θέλει να πει στην πραγματικότητα ο Καραμέρος; Θέλει να εκφράσει την αγανάκτησή του που τσάκωσαν τον Μαζιώτη, αλλά επειδή δε μπορεί να το κάνει ευθέως, βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και «πιάνεται» απ’ αυτές!
(ΥΓ): Τις επόμενες ημέρες, η «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» θα ενταθεί. Ήδη, τα συντρόφια ψάχνουν τρόπους ώστε να το κάνουν χωρίς να εκτεθούν ανεπανόρθωτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :