Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Π@Π@ΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»! ΠΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ; ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ «ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΥ» ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ…..!

3diapragmateysi

ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…»  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ…
Έκτάκτως στις Βρυξελλες!
Ο πρωθυπουργός παει σήμερα στο κ. Γιούνκερ.
Θέλει ο Αλέξης Τσίπρας να προλάβει κάποιο…ατύχημα! Ενα CREXIT! Ενα “ούστ” απο τήν Ευρωζώνη!
Τωρα τρέχει!!!
Τωρα που ολα κρέμονται σε μια κλωστή!
Τεσσερις μήνες πέρασαν χωρίς ενα βήμα προόδου! Αυτή ειναι η αλήθεια! Είτε αρέσει σε κάποιους! Είτε οχι!
Αλλωστε το οτι δεν μας εχουν εμπιστοσύνη φάνηκε καί απο την πενταμερή σύσκεψη, που εγινε στο Βερολίνο χωρις την συμμετοχή του Ελληνα Πρωθυπουργού! Μίλησαν για…εμας! Χωρίς…εμας!
Χμ!
Σε εμας εδώ…

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ασφαλείς μας  πληροφορίες, βουλευτής που πήρε το λόγο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με αυτά που ακούμε, διαπιστώνουμε πως υπάρχει συνολική οπισθοχώρηση. Αναιρείται η πορεία μιας ζωής. Δηλαδή, τι; Λέγαμε π@π@ριές προεκλογικά;». Τα λόγια αυτά του βουλευτή φέρονται να απηχούν και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί μεταξύ της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές.
Φωτιές άναψε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ηρακλείου, ο αποκαλούμενος τρελογιάτρος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος  μιλώντας με συντάκτη του makeleio.gr ανέφερε, ότι ο ιδιος ο Γιανης Βαρουφάκης τους ειπε:  «οι διαρροές ξεκινούν από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο  πρεπει να προσεχουμε» .Μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί έντονος προβληματισμός, ενώ συζητώντας μεταξύ τους σε πηγαδάκια, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Η Αθήνα  παντως παίζει χοντρά το χαρτί των εκλογών . Η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-δανειστών, σε γενικές γραμμές έχει κλείσει απο δεκαημέρου περίπου.Και σήμερα έχει “κλειδώσει” με συν και πλην και για τις δύο πλευρές.Τα έχουν βρει για το ΦΠΑ (δεν μας συμφέρει), στο συνταξιοδοτικό (50%), στη χρηματοδότηση (παίρνουμε την δόση 7,1 δις και 10 δις ευρώ plus) Η συμφωνία θα δίνει το δικαίωμα στον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει για επιτυχία μετά από σκληρή διαπραγμάτευση και στους εταίρους ότι “γονατίσαμε τους Έλληνες”.
Για να δουμε…
Ανύπαρκτη αντιπολίτευση
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της περί επιβολής capital controls, δηλαδή ελέγχων κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες στο «μοντέλο Κύπρου», κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Ντόρα Μπακογιάννη τώρα τα «μαζεύει». Όσο για Σαμαρά και Βενιζέλο.. και οι δυο ελπίζουν στην Μέρκελ και θυμούνται τις καλές (για αυτούς, και εφιάλτης για εμάς) παλιές καλές εποχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια :