Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η ΝΔ ΑΔΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


Είπε και ελάλησε η κόκκινη ορχήστρα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ, ότι έγιναν… βασανιστήρια στους 4 ληστοσυμμορίτες της Κοζάνης και απαίτησε έρευνα εις βάρος αυτών που τους συνέλαβαν, κι έσπευσε αμέσως το ψοφοδεξιό ψευδοκράτος του Αντωνάκη και του… κόντε Δένδια να ικανοποιήσει την απαίτησή τους!

Έτσι, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, θα κινηθούν διαδικασίες για τη δίωξη αστυνομικών που συνέλαβαν ληστοτρομοκράτες!!!

Το πρωί της Δευτέρας, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε έρευνα για την υπόθεση: «Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Παναγιώτα Φάκου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν αληθεύουν οι καταγγελίες από συγγενείς των εμπλεκομένων στην υπόθεση της τρομοκρατίας και της διπλής ληστείας στο Βελβεντό ότι υπέστησαν κακοποίηση και σωματική βλάβη από τους αστυνομικούς. Η εισαγγελία θα μελετήσει καταρχάς τα σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά και τις φωτογραφίες από τη σύλληψη μέχρι και τη μεταφορά των κατηγορουμένων στα δικαστήρια».

Και δεν είναι μόνο η Εισαγγελία, αλλά και ο εκπρόσωπος της μνημονιακής συγκυβέρνησης καθώς και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, που αδειάζουν την αστυνομία!

Έτσι, ο μεν πρώτος δήλωσε πως: «θα γίνει έρευνα για να διαλευκανθεί πλήρως κάθε καταγγελία. Δεν μπορεί να γίνονται βασανισμοί σε κανέναν. Είμαστε κράτος δικαίου» και με πρωτοφανές θράσος αποκάλεσε τους συλληφθέντες «παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου» (προσέξτε πως τους αποκάλεσε, «παραβάτες», σα να λέμε μια παράβαση της τροχαίας έκαναν τα παιδιά, σιγά το πράμα…) και ζήτησε «να μην δίνουμε ιδεολογικό χρωματισμό στις πράξεις τους». Να αθωώσουμε, λοιπόν, την εγκληματική ιδεολογία τους, εξ’ αιτίας της οποίας οδηγήθηκαν στη ληστεία και την τρομοκρατία!

Ο δε ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, αφού χαρακτήρισε τις φωτογραφίες των «κακοποιημένων» ληστοσυμμοριτών «σοκαριστικές» (!!!) είπε τα εξής αμίμητα: «Δεν υπάρχει πρόθεση να καλυφθεί κανείς και για οτιδήποτε. Θα είμαστε αμείλικτοι εφόσον αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη, ότι οι τέσσερις συλληφθέντες κακοποιήθηκαν. Σε ένα ευνομούμενο, ευρωπαϊκό κράτος, τα βασανιστήρια είναι πάντα καταδικαστέα. Δεν θα γίνουν δεκτές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ποιο είναι το ζητούμενο από την πλευρά των υπερασπιστών της τρομοκρατίας (ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και λοιπές κομμουνιστικές δυνάμεις), με όλον αυτόν τον θόρυβο που έχουν προκαλέσει; Δύο τινά:

1ον) Να θυματοποιήσουν στα μάτια της κοινής γνώμης τους κακούργους ληστοτρομοκράτες, ώστε να προκαλέσουν συμπάθεια γι’ αυτούς.

2ον) Η δίωξη κατά των αστυνομικών, ακόμα κι αν τελικά δεν έχει δυσμενές αποτέλεσμα γι’ αυτούς, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην ψυχολογία των υπολοίπων αστυνομικών, που όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τρομοκράτες θα έχουν συνεχώς στο μυαλό τους ότι πέραν των άλλων κινδύνων, κινδυνεύουν επιπλέον να μπλέξουν, να διασυρθούν, να στοχοποιηθούν και να βρουν το μπελά τους. Κάποιοι, λοιπόν, θα προτιμήσουν να προσπεράσουν το σκόπελο, να κάνουν –κατά το κοινώς λεγόμενον- «τα στραβά μάτια»!

Εδώ είναι η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής επί του θέματος:

«Έλληνες αστυνομικοί αντιμετώπισαν πολυμελή ομάδα πασίγνωστων τρομοκρατών οπλισμένων με καλάσνικοφ και κατάφεραν να τους συλλάβουν αναίμακτα. Σχεδόν άοπλοι απέναντι σε πάνοπλους εγκληματίες διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να διαφυλάξουν την κοινωνική ειρήνη. Τα θλιβερά αποκόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ καλύτερα να το βουλώσουν και να πάψουν να παριστάνουν τους συνηγόρους της αριστερής τρομοκρατίας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια :