Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗNTERTILHS
Ακόμα και νεκρό τρέμουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Χότζα (που έχουν μεταμφιεστεί σε… κυβερνώσα αριστερά), τον αείμνηστο Στρατηγό Ντερτιλή. Έτσι, μια βουλευτής του κουβέλιου συνονθυλεύματος (κάποια Μαρία Γιαννακάκη, Β΄ Πειραιώς) έκανε επερώτηση για… παράνομες εκδηλώσεις και άτομα… αντιδημοκρατικών πεποιθήσεων (ενώ οι τύραννοι Τσαουσέσκου και Χότζα ήταν… δημοκρατικών πεποιθήσεων) στην κηδεία, με… ολίγη περιύβριση του αποθανόντος Στρατηγού. Ιδού τα αποτελέσματα του μαρξιστικού κόμπλεξ:
«Παράνομες εκδηλώσεις στην κηδεία του χουντικού Ν. Ντερτιλή» Κύριε Υπουργέ, Την Πέμπτη, 31.01.2013, στην κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή, ενός εκ των πρωτεργατών της στρατιωτικής δικτατορίας του 1967 και των πρωταγωνιστών στα γεγονότα του Πολυτεχνείου του 1973, παρατηρήθηκαν παράνομες εκδηλώσεις, που συνιστούν, εκτός των άλλων, προσβολή στη Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, στην τελετή της κηδείας παράτυπο άγημα προέβη στην εκπυρσοκρότηση όπλων, ως απόδοση τιμής σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε αποταχθεί και καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία καθώς και για δολοφονία 20χρονου νέου. Το γεγονός κρίνεται ιδιαιτέρως ανησυχητικό, αφού άτομα αντιδημοκρατικών πεποιθήσεων παρουσιάζονται οπλισμένα, αποτελώντας δυνάμει κίνδυνο για το Δημοκρατικό Πολίτευμα. Η Ελληνική Αστυνομία προέβη στη σύλληψη 22χρονου, ο οποίος, όμως, δεν είχε όπλο στην κατοχή του. Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να δείξει την απαραίτητη μέριμνα για την προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και τη μη πρόκληση των δημοκρατικών αισθημάτων του ελληνικού λαού.
Κατόπιν των ανωτέρω, Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός 1. Σε ποιες ενέργειες προέβη για τη διεξαγωγή έρευνας και ποια τα αποτελέσματα αυτής; 2. Υπάρχουν διαδικασίες ελέγχου παράνομης οπλοκατοχής και αν ναι, πότε έγινε τελευταία φορά έλεγχος και ποια τα αποτελέσματα αυτού;

Δεν υπάρχουν σχόλια :