Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δημοσκόπηση Alco: Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή και συνεπής στον Αγώνα κατά των τοκογλύφων δανειστών!

Δημοσκόπηση Alco: Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή και συνεπής στον Αγώνα κατά των τοκογλύφων δανειστών!
Μέσα στο θολό και ρευστό πολιτικό κλίμα που διανύουμε με τις συνεχείς κωλοτούμπες των εξωνημένων πολιτικάντηδων, η μόνη σταθερή και συνεπής πολιτική δύναμη που αναδεικνύεται είναι η Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες Εθνικιστές φανατικά πιστοί στον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία αυξάνουν ολοένα την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας παρά τον πόλεμο τις λάσπης και τις πολιτικές διώξεις.
Σε δημοσκόπηση της Alco για το "Πρώτο Θέμα" η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη δύναμη με συνεχή άνοδο. Λαμβάνοντας υπόψη την πάγια εχθρική (και... κοπτοραπτική) στάση των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων απέναντι στους Έλληνες εθνικιστές και με την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 20%, αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής προσεγγίζουν διψήφιο νούμερο.

Από την άλλη, τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου μαζεύουν τα κομμάτια τους, ενώ η τελειωμένη ψοφοδεξιά ακόμα και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και τις τραγικές κινήσεις του Σύριζα, δεν έχει καμμία προοπτική ανάκαμψης και οδεύει προς τον οριστικό κλείσιμο.
Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο, είναι η κάρτα με τα ποσοστά των ψηφοφόρων των κομμάτων για την επιθυμία τους για ρήξη με τους δανειστές τοκογλύφους όπου φαίνεται ότι οι Εθνικιστές θέλουν περισσότερο από κάθε άλλο την αποτίναξη του Μνημονιακού ζυγού. Τα ίδια ποσοστά βέβαια έχει και το ΚΚΕ, αλλά αυτό παραμένει σταθερό στην προδοτική του στάση...

Δεν υπάρχουν σχόλια :