Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ;



Τη «συμμόρφωση» της ελληνικής κυβέρνησης, ζήτησε από την Ευρώπη Ελληνίδα ευρωβουλευτής. Όχι για να τελειώνει με την μνημονιακή συμφωνία, αλλά γιατί «αυξάνει την εξάρτηση από έναν και μοναδικό πάροχο, την Ρωσία, υπονομεύοντας την ενεργειακή ασφάλεια».

Πρόκειται για την εμπαθέστατη Μαρία Σπυράκη (που προσφάτως αρνήθηκε την πρόσκληση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης, να συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα την «Ενεργειακή Πολιτική της Ελλάδος», εξαιτίας της συμμετοχής εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής), η οποία από γραμματέας του Χημικού της ΠΑΣΠ στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και την αγκαλιά του… εντιμότατου Άκη Τσοχατζόπουλου (προσφάτως καυχήθηκε ότι έχει εναγκαλισμό και με τη χήρα του… Χότζα), πέρασε στην αγκαλιά του Σαμαρά.

Και αφήνοντας κατά μέρος τις προθέσεις της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων για το ενεργειακό ζήτημα (που πολύ αμφιβάλλουμε εάν είναι ειλικρινείς εις ότι αφορά τους ρωσσικούς αγωγούς…), η πρώην mega-λη Σπυράκη τίνος τα συμφέροντα αντιπροσωπεύει στη ευρωβουλή; Της Ελλάδος ή των ΗΠΑ, που θέλουν τους πάντες υπό την δική τους εξάρτηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :