Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τσααα! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ! Παρέμβαση Παπανδρέου!

papandreou-grafeia-vouli-570-620x330

Ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε έχει και άποψη…
Το δικό του μήνυμα προς εταίρους και κυβέρνηση στέλνει ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου
«Ελληνική κυβέρνηση και εταίροι-πιστωτές, οφείλουν να εγκαταλείψουν εμμονές και αδιέξοδες κόκκινες γραμμές και να αποδεχτούν τα αυτονόητα. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, να κατανοήσουν ότι οι θυσίες των Ελλήνων είναι χωρίς ιστορικό προηγούμενο και η προσαρμογή που έχει επιτευχθεί – και μάλιστα σε αυτό το σύντομο διάστημα – είναι τόση όσο σε καμία άλλη χώρα. Η κυβέρνηση από την άλλη πλευρά, οφείλει να δεσμευτεί σε μια σειρά μεταρρυθμίσεων που να είναι απολύτως σαφές ότι απαντούν στις αιτίες των προβλημάτων που μας οδήγησαν στην κρίση και ένα βήμα πριν από μια εθνική καταστροφή. Απαιτείται άρση του αδιεξόδου σήμερα, πριν να είναι αργά», αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου σε γραπτή του δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ.
Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ σημειώνει ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες θα έπρεπε να επιδιωχθούν ευρύτατες συναινέσεις για την στήριξη κρίσιμων αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου.
Και για όσους αναρωτιούνται που είναι αυτήν την περίοδο ο ΓΑΠ, σας λέμε ότι απολαμβάνει τις αρχές του Καλοκαιριού στον Πόρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :