Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΝΕΓΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Π@ΠΑΡΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ.. «ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ»

Το αποκάλυψε στο «Βήμα» της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2015 ο ομότιμος καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργης Γιατρομανωλάκης και είναι αποκαλυπτικό για τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, πρώην ΚΝίτη και επί χρόνια πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΚΚΕ…


ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: «Πριν από λίγες μέρες είχαν καλέσει τον κ. Κοτζιά στο 3ο φεστιβάλ Φιλοσοφίας της Δυτικογερμανικής Ραδιοφωνίας όπου ανέλυσε την οικονομική μας κατάσταση «με όπλο του τη φιλοσοφική σκέψη και όχι μόνο». Όταν τελείωσε την ανάλυσή του για την ελληνική κρίση, ένας ενοχλητικός δημοσιογράφος παρατήρησε ότι ύστερα από όλα αυτά «δεν θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να μην υπογράψει τη συμφωνία, να επιλέξει τη χρεοκοπία και να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα, όπως υποστηρίζει τμήμα της κυβερνητικής παράταξης;»
Τότε ο κ. ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ είπε στον κακόβουλο δημοσιογράφο: «Ξέρετε από πού προέρχεται το όνομα Ευρώπη; Ο Δίας κατέβηκε από τον Όλυμπο και πήγε στη Λιβύη. Εκεί συνάντησε μια όμορφη γυναίκα, την Ευρώπη. Την ερωτεύτηκε. Μεταμορφώθηκε σε ταύρο και τη μετέφερε στην Κρήτη. Ποιο είναι το επιμύθιο; Πρόκειται για μια αντιρατσιστική ιστορία. Η πιο όμορφη γυναίκα που μπόρεσε να βρει ο Δίας, δεν ήταν στην Ευρώπη, αλλά στην Αφρική. Και δεύτερον, πως είναι δυνατόν να υπάρχει Ε.Ε. χωρίς την Ελλάδα, χωρίς αυτή την όμορφη γυναίκα του Δία; Αυτή είναι η ιστορία, πρόκειται για θέμα ταυτότητας»…»!..


ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΙΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ…


ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ: Ο υπουργός Εξωτερικών του Ψευτορωμέηκου διαβεβαιώνει τους Γερμανούς πως η Ευρώπη ήταν Αφρικανή και πως το γεγονός ότι ο Δίας την ερωτεύτηκε, δείχνει πως ο Πατήρ των Ολυμπίων Θεών ήταν… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!.. Βεβαίως, ούτε κατά διάνοιαν ισχύουν αυτές οι παλαβομάρες και αξίζει να παραθέσουμε πώς κρίνει τις αρλούμπες του Κοτζιά στην συνέχεια του άρθρου του ο κατ’ εξοχήν ειδικός, ομότιμος καθηγητή της Κλασικής Φιλολογίας στο Αθήνησι, ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: «Δεν γνωρίζουμε τι απάντησε στον Υπουργό μας ο άσχετος με τη μυθολογία μας δημοσιογράφος, αλλά καλά να πάθει ο αστοιχείωτος. Όμως εμείς εδώ στην Ελλάδα νιώσαμε μεγάλη εθνική ικανοποίηση με τις μυθολογικές γνώσεις του κ. Κοτζιά και χαρήκαμε πάρα πολύ που ο κ. Υπουργός μέσα σε λίγη ώρα ανέτρεψε ένα παμπάλαιο παραμύθι ότι τάχατες η Ευρώπη ήταν από τη Φοινίκη και μάλιστα από τη Σιδώνα, από όπου την άρπαξε ο Δίας κλπ. Χαζομάρες. Ο Δίας πήγε στην Αφρική και συγκεκριμένα στη Λιβύη (την προ Καντάφι, εννοείται) και εκεί πέτυχε την Ευρώπη και την έφερε στην Κρήτη. Πρόκειται δηλαδή για μια άλλη περίπτωση «μαύρης Αθηνάς». Καθώς μάλιστα η ερμηνεία του κ. Υπουργού είναι και «αντιρατσιστική», μπορούμε πια να υποστηρίζουμε ότι η Ευρώπη ήταν μια τσαχπίνα αραπίνα, λάγνα και ερωτιάρα. Με αυτό άλλωστε συμφωνούν όλες οι αρχαίες και μετέπειτα εξεικονίσεις της αρπαγής της Ευρώπης: όλοι οι σχετικοί πίνακες δείχνουν μια μαύρη καλλονή να φεύγει από τη Λιβύη πάνω σε ένα ταύρο, πάνω σε έναν λευκό άριο αντιρατσιστή Δία. Ζήτω, λοιπόν, του κυρίου Υπουργού που ανέτρεψε (για άλλη μια φορά) τις ψευδείς διαδόσεις για την Ελλάδα και την κατασκευασμένη μυθολογία από ρατσιστές βλακο - συγγραφείς όπως ο Ησίοδος, ο Ηρόδοτος, ο Αχιλλέας Τάτιος, ο Μόσχος και άλλοι πολλοί. Το σημαντικότερο: μας εφοδίασε με νέα «ταυτότητα»!..».


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ; Όλες οι απεικονίσεις της «Αρπαγής της Ευρώπης» από τον Δία δείχνουν πως η Ευρώπη ήταν κατάλευκη και Άρια, μια πανέμορφη Ελληνίδα από την Φοινίκη. Κι έρχεται ο πολυδιαφημισμένος για την μόρφωσή του, υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, και διαβεβαιώνει τους Γερμανούς πως η Ευρώπη ήταν μία νέγρα από την Αφρική που ερωτεύτηκε ο Δίας γιατί ήταν… Αντιρατσιστής!..


Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια :