Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙΓράφει ο Νικογιάννης

«Νομίζω ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα έκανε ποτέ κάποια κίνηση η οποία θα υπονόμευε τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Ν.Δ.» είχε δηλώσει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ένα μήνα μετά βλέπουμε τον Κώστα Καραμανλή να «διαθέτει» στον Αντώνη Σαμαρά τον στενότερο συνεργάτη του, μετά την συνάντησή τους την περασμένη Τρίτη στην Κηφισιά στον απόηχο της συνάντησης της Ντόρας με τον Τσίπρα. Έτσι επισημοποιείται με τον καλλίτερο τρόπο η στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Αντώνη Σαμαρά τώρα που στο εσωτερικό του κόμματος του βάλλεται από παντού και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το απόκομμα που ηγείται να ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ. Με αυτήν την συμμαχία ευελπιστούν στην Συγγρού ότι θα ανακάμψουν; Κούνια που τους κούναγε. Βέβαια η συμφωνία έχει διπλό χαρακτήρα διότι ο γιος του ταχυδρόμου θα παίξει τον ρόλο του γεφυροποιού ανάμεσα σε Τσίπρα και Σαμαρά για την μεγάλη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – Σύριζα μιας και όπως είναι γνωστό, διατηρεί στενότατες σχέσεις με τον υπουργό επικρατείας Ν. Παππά με τον οποίο μάλιστα συναντώνται συχνά και ανταλλάσουν απόψεις επί θεμάτων… επικοινωνίας.

Υ.Γ. 1 Ξέχασε ο γιος του ταχυδρόμου την δήλωση του Α. Σαμαρά μετά την ήττα του 2009: «Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου».

Υ.Γ. 2 Αληθεύει ότι οι δύο άντρες συναντήθηκαν πρόσφατα με θέμα συζήτησης το πώς θα χειριστεί η κυβέρνηση το θέμα της ΕΡΤ και της αδειοδότησης των σταθμών και η βοήθεια Ρουσόπουλου ήταν καταλυτική στον χειρισμό της υπόθεσης από την κυβέρνηση;

Υ.Γ.3 Κατακαημένε Αντώναρε τι σου΄μελλε να πάθεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια :