Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

“ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!” ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΜΠΕΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΞΥΛΙΚΙ! ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

mp1
ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ! ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ!!
Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο πρώτος πολίτης του Βόλου, Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.
mp2
“Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…”, είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου και ξαφνικά, συγκεκριμένα κομματικά στελέχη τα οποία διακρίνονται στα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα του e-Volos.gr, επιτέθηκαν στον Δήμαρχο, προπηλακίζοντάς τον. Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους, όπως επίσης διακρίνεται στο βίντεο, να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την λύση να έρχεται από την επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας.

MMM
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο Δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν τον τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :