Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ! Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ …«ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

λεσβος φυλαδιο

Βίντεο σοκ έφτασε στα γραφεία του makeleio.gr!
Υπό την αιγίδα διεθνούς ΜΚΟ για τη λαθρομετανάστευση, με υποδοχή και φωτογράφου που αποθανατίζει την απόβαση, ενώ δίνεται έμφαση στα γυναικόπαιδα.
Η δημοσίευση του, δημιουργεί την εντύπωση διαφήμισης της ευκολίας εισόδου στην Ελλάδα.
Δείτε το:
Kαι δεν είναι μόνο αυτό!

Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο -αυτό που δημοσιεύουμε- το οποίο έχει τίτλο «Welcome To Greece» (Καλώς ήλθες στην Ελλάδα) και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει… αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου. Στο εσωτερικό του φυλλαδίου υπάρχει ενημέρωση, όπως και φράσεις στα ελληνικά με εξήγηση στα αγγλικά, ώστε οι πρόσφυγες – λαθρομετανάστες να μπορούν να πουν δυο λέξεις αλλά και να έχουν ένα μπούσουλα πώς θα κινηθούν.Αυτό που έχει ενδιαφέρον να διερευνήσουν οι ελληνικές Αρχές και Υπηρεσίες είναι ότι αυτό το φυλλάδιο -το επισημαίνουμε- μοιράζεται στην Τουρκία. Δηλαδή, μοιράζεται στο έδαφος της Τουρκίας στους λαθρομετανάστες με την ανοχή εάν όχι συνεργασία -προφανώς- και των κυκλωμάτων διακινητών – δουλέμπορων.
fylladio

Δεν υπάρχουν σχόλια :